Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cazul Michelina Lewandowska. Îngropată de vie de iubit și salvată de inelul de logodnă: ”Am vrut doar să o sperii”

in Articole

Incredibil dar adevărat! O tânără stabilită în Marea Britanie a fost îngropată de vie de către bărbatul care ar fi trebuit să îi devină soț și cu care are un copil. Dorința de viață, dragostea pentru băiețelul ei de 3 ani și inelul de logodnă, pe care călăul i l-a dat câteva luni în urmă, au salvat-o de la o moarte tragică.

Michelina Lewandowska și Marcin Kasprzak, polonezi stabiliți în Marea Britanie, au format un frumos cuplu timp de mai mulți ani, o dragoste aparent fără cusur și din care a rezultat un băiețel. În timp ce bărbatul devenise pasionat de culturism și steroizi, femeia de lângă el s-a transformat brusc într-o imagine nepotrivită în peisaj. Potrivit presei internaționale, Marcin nu se mai simțea atras de logodnica sa și se săturase să o vadă zilnic preocupată mai mult de treburile casei decât de aspectul ei.michelina-2-jpg3

Privind din afara relației, s-ar putea spune că pur și simplu că bărbatul și-a schimbat domeniile de interes, iar căsnicia pentru el a devenit o povară, deși cu câteva luni în urmă și-a cerut iubita de soție cu un inel care avea trei pietre de mici dimensiuni. Dacă despărțirea ar fi fost soluția logică pe care femeia chiar intenționa să o aplice, Marcin Kasprzak a preferat să pună la cale un diabolic plan de asasinare a logodnicei sale, ba mai mult și-a dorit să o vadă suferind, să știe că va muri în chinuri. Totul pentru că peste noapte Michelina nu mai era femeia perfectă pentru el, iar copilul, Jakub, trebuia să rămână în custodia lui cu orice preț.

Martin a fost ajutat de un prieten. Cei doi au luat-o pe Michelina din casă după ce i-au aplicat mai multe șocuri electrice cu un pistol Teaser și au dus-o într-o pădure. Acolo a fost legată cu bandă adezivă, băgată într-o cutie de carton și îngropată de vie. Potrivit declarațiilor Michelinei Lewandowska, femeia a fost inconștientă aproximativ o oră și s-a trezit în propriul mormânt. Panicată, preț de câteva secunde nu a realizat ce se întâmplă apoi a început să țipe și să caute soluții pentru a se salva înainte de a rămâne fără oxigen.

”Gândul la copilul meu mi-a dat forță”, a mărturisit tânăra mamă. Michelina s-a folosit de partea care susținea pietrele inelului de logodnă pentru a tăia banda adezivă, apoi a împins cutia de carton care devenise ”din ce în ce mai mică și apăsătoare din cauza crengilor grele pe care bărbatul le pusese peste ea”. A continuat să facă câteva tăieturi cu inelul în carton și într-un final s-a strecurat la suprafață prin pământul greu.michelina-2

Femeia a mers direct la Poliție și a povestit totul. Marcin Kasprzak și complicele său au fost arestați, iar în momentul interogatoriului bărbatul a declarat că vroia doar să o sperie pe logodnica sa și că în niciun moment nu i-a dorit moartea. Marcin a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de asasinat. Potrivit studiilor medicale efectuate, Michelina a rămas traumatizată în urma celor întâmplate, deși a fost supusă unor tratamente și terapii complexe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate