Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce a găsit un vasluian în shaorma: „Pur şi simplu mi s-a făcut greaţă!”

in Evenimente/Sanatate
Un vasluian a avut şocul vieţii lui după ce a cumpărat o shaorma şi se pregătea să o mănânce. Ce a văzut în interior pur şi simplu l-a lăsat fără poftă de mâncare. Printre combinaţiile de carne, cartofi, castraveţi muraţi şi varză, a găsit şi ….degetul de la o mănuşă de plastic.
Bărbatul a sesizat comisarilor de la Protecţia Consumatorului că, în data de 8 iulie, a achiziţionat o shaorma la pachet pentru a mânca cu un prieten, iar în momentul în care acesta a început să mănânce din produs a descoperit o bucată de plastic. ”Pur şi simplu mi s-a făcut greaţă şi nu am mai putut să mănânc în acea seară”, a mărturisit clientul.
shaorma
Fiind client fidel şi găsind pentru a doua oară un corp străin în preparatul cumpărat de la respectivul fast food, vasluianul s-a decis să reclame la Protecţia Consumatorului, sperând că astfel le va fi atrasă atenţia angajaţilor. A ajuns cu plângerea luni, la prima oră şi în aceeaşi zi reprezentanţii CJPC Vaslui au mers în control la respectivul fastood.
Se pare că pozele făcute de bărbat nu au fost suficiente pentru a-i convinge pe comisari: ”Din păcate, clientul nu a venit cu produsul în care a găsit respectivul corp străin, plângerea fiind depusă la câteva zile de la achiziţionarea produsului. Comisarii CJPC Vaslui au desfăşurat în cursul zilei de ieri (13 iulie n.r.) un control la respectiva societate, însă nu au fost descoperite nereguli nici la prepararea produselor, nici la păstrarea acestora şi nici în documente, motiv pentru care nu s-a aplicat nicio sancţiune, punându-li-se în vedere aspectele care ţin de respectarea protecţiei consumatorului”, a declarat pentru Adevărul, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi, Alexandru Hordilă.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate