Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce a luat părintele Necula în timpul conferinţei la Biserica Icoanei. ” A furat zâmbete, chicote și adevărate hohote de râs. A furat două ore din viața celor prezenți…dar Doamne câte ne-a oferit”.

in Spiritualitate

Persoana care a reușit să asiste la o predică a părintelui Necula a rămas surprinsa de ce s-a întâmplat în Biserica Icoanei.

Iată și relatarea acesteia:

S-a întâmplat la Biserica Icoanei, acolo unde Părintele Prof. Constantin Necula a fost invitat să ţină o conferința. În biserica. Dar pentru ca biserica era deja plina cu 15 min înainte de ora programata a evenimentului (19.00), lumea tot venea si se umplea si curtea, s-a decis ca părintele să (ne) vorbească din curte, poziționându-se într-un foișor.

Nu am crezut vreodată că un ”popă” poate face asemenea lucru. Aveam respect față de cei care au într-adevăr această vocație, dar ce a fost azi e de nedescris. Am văzut un popă cum fură…ci mai mult, nu s-a mulțumit să fure de la un singur om, ci de la sute de oameni în același timp.

Se făcea că într-o curte din centrul Bucureștiului, un popă a reușit să fure timp de două ore în continuu…a furat atenția, a furat inimile și a furat sufletele a sute (fără exagerări) de tineri. A furat zâmbete, chicote și adevărate hohote de râs. A furat două ore din viața celor prezenți…dar Doamne câte ne-a oferit.

Iată reactia unui participant la încă o intalnire de neuitat cu părintele Necula. Părintele ne-a vorbit despre viata în Hristos, nevoia de Hristos, timp de aproape o oră, apoi a urmat seria de raspunsuri la întrebari.

Iar de la 21.00 la 22.00 părintele a dat autografe, a avut cate o vorba pentru fiecare, a glumit si fost serios atunci cand trebuia sa se comporte astfel pentru a se face mai bine înteles, întru Hristos, cu unul sau altul”

Sursa: infoalert.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate