12631299_10153493973547266_1186727103793577734_n

Ce au vazut parintii unei fetite de 2 ani pe camera. Filmarea a ajuns la inimile a milioane

in Spiritualitate/Video de

Ritualul pe care il are inainte de culcare un copilas din Carolina de Sud va atinge multe inimi.

12631299_10153493973547266_1186727103793577734_n

Duminica, Kathryn si Caleb Whitt, din Seneca, Carolina de Sud, au dus-o la culcare pe fiica lor, Sutton, in varsta de doi ani, in mare graba si au sarit peste rugaciunea pe care o spun seara, impreuna, relateaza CNN.

Cei doi soti au avut un motiv cat se poate de serios pentru aceasta „neglijenta”. Duminica seara, echipa lor preferata de fotbal american a avut un meci important, pe care l-au urmarit la televizor.

„La un moment dat, am auzit sunete dinspre monitorul copilului. Cand mi-am dat seama despre ce era vorba, am inceput sa filmez ecranul monitorului cu telefonul mobil„, spune Kathryn Whitt, care este educatoare.

Parintii au fost impresionati puternic cand si-au dat seama ca fiica lor de doar doi ani incepuse sa spuna singura rugaciunile.

In mod normal, fetita se grabeste sa-si spuna rugaciunile de seara, tot ritualul durand cam 20 de secunde. Dar in aceasta noapte ea a petrecut un pic mai mult timp. In inregistrarea video, se vede cum incearca sa-si aminteasca persoanele pentru care trebuie sa se roage. Iar Sutton mentioneaza pe toti cei importanti pentru ea, de la bunica, parintii si pana la Mos Craciun.

Kathryn Whitt a reusit sa filmeze doar ultima parte a rugaciunii fiicei sale, care, in total, a durat doua minute.

Am fost surprinsa sa vad ca la varsta ei s-a gandit sa se roage pentru toate aceste persoane„, a spus mama ei.

Sutton isi termina rugaciunile amintindu-i din nou pe parintii ei si pune punct cu un amin mare.

Videoclipul a fost postat pe Facebook si s-a raspandit foarte repede pe internet. Parintii sunt coplesiti de mesajele frumoase pe care le-au primit de la oameni necunoscuti. „Ne-au spus ca am ajuns la inimile lor”, spun ei.

loading...

•Consider ca cele mai mari defecte ale mele sunt o combinatie care adesea m-a ajutat sa dau cu batu’n balta: sunt temperamental, foarte emotiv si din cand in cand uit cum sa fiu diplomat. •Alte defecte mari: nu am încredere în mine, din naivitate cred că oamenii sunt buni şi merită o a 2-a şansă, sunt destul de irascibil, ratez aiurea momente importante din viata mea pentru ca nu stiu sa ma bucur de ele. •Sunt o fire sociabilă. •Adorm greu şi mă trezesc extrem de uşor. •Fructele preferate: cireşe, pepene roşu •Urăsc rasismul! The only race I know, is the human race. (Albert Einstein) •Tolerez mult mai bine căldura decât frigul. •Îmi place prima zi răcoroasă de după caniculă. Ador aerul rece al diminetii care îmi răcoreşte faţa. •Urăsc competiţia. •Mă oftic când pierd la jocuri. •Nu îmi plac oamenii cu idei preconcepute. •Îmi place mult să înot. •Mi-e foarte greu să aleg dintre mare şi munte. Ca şi orientare politică, sunt monarhist... adică îmi aştept REGELE şi mă străduiesc să fac tot ce pot pentru ca să vină cât mai repede... Nu îmi place să vorbesc prea mult despre mine. Prefer să las faptele sa vorbeasca...

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web