Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce i-a făcut iubitului după ce a aflat că o înșeală. O româncă a ajuns vedetă pe internet după „pedeapsa” pe care i-a aplicat-o iubitului ei

in Articole

Intâmplarea a făcut ca ea sa se afle în preajma laptopului pe care el își uitase deschis contul de Facebook. A văzut un mesaj suspect și l-a citit. Îi scrisese Bianca, o domnișoară care, prin exprimare, părea mai mult decât o colegă sau o prietenă.

1417080787c7b7a1b2

Este povestea Laurei, o româncă ce a ajuns vedetă pe internet după „pedeapsa” pe care i-a aplicat-o iubitului ei, cu care avea o relație de doi ani. Bărbatul și-a lăsat Facebook-ul „deschis” și Laura a aflat că are o aventură cu o tânără pe nume Bianca.

După ce s-a asigurat că amatlâcul este real, Laura a gândit un plan de răzbunare pe care l-a pus în aplicare. Apoi, i-a redactat iubitului infidel o scrisoare în care îi spune locurile în care i-a depozitat hainele, jocurile video, TV-ul și laptopul, scrie Libertatea.

141708071966359120

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate