Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce i-a spus „Prinţesa Inimilor” cu puţin timp înainte de a muri majordomului de la Curtea Regala

in Extern

Majordomul Prinţesei Diana, de la Curtea Regală, Paul Burrell, a făcut publică ultima conversaţie pe care a purtat-o cu cea care a fost numică „Prinţesa Inimilor”. Se întâmpla cu puţin timp înainte de groaznicul accident petrecut la Paris, 31 august 1997, în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

Chiar înainte de a pleca la Paris, îşi aminteşte Paul Burrell, Prinţesa Diana părea supărată… Era extrem de îngândurată, cuprinsă parcă de „disperare şi singurătate”.

Înainte de a se urca în maşină, aceasta l-a întrebat: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”. O spusese pe un ton abătut, care l-a îngrijorat.

Pe 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate