Ce le atrage pe femei la un barbat?

in Stiri online

Nu doar un abdomen ca al lui David Beckham sau un chip ca al lui Johnny Depp fac femeile să vibreze. Există o multitudine de alte caracteristici la care femeile reacţionează, unele la care nici măcar nu te aştepţi.

Oare de cate ori un barbat nu si-a batut capul gandindu-se ce tehnici de seductie sa foloseasca pentru a cuceri o femeie? Cateodata chiar si propria sotie trebuie sa fie supusa unor tehnici de seductie, doar si pentru ca relatia voastra sa fie la fel de pasionala ca in primele luni ale relatiei voastre. Studii recente, citate de revista People, au descoperit elementele care le atrag pe femei la un barbat.

Există mereu o tipologie de bărbat care funcţionează pentru majoritatea femeilor. Iată care sunt semnele lui distinctive! Dacă te-ai întrebat mereu ce părţi ale corpului unui bărbat incită o femeie, acum ai găsit răspunsul.

Vocea grava a barbatilor, factor important in seductia femeilor

Potrivit unui sondaj realizat la Universitatea Aberdeen, femeile sunt atrase de barbatii care au un timbru jos.

Barbatii usor efeminati atrag mai usor femeile

Un alt studiu realizat la Universitatea Aberdeen a descoperit ca femeile secolului XXI prefera acum barbatii cu trasaturi delicate precum buze groase si pometi delicati – in opozitie cu barbatii care au un maxilar dezvoltat, sprancene drepte si masa musculara pronuntata, adica elementele asociate masculinitatii traditionale.

Barbatii care poarta haine rosii au putere de seductie

Potrivit unei cercetari facute la Universitatile din Rochester si din Munchen, barbatii care poarta haine rosii sunt mult mai atragatori, doriti si perceputi ca avand un statut ridicat in ochii femeilor.

Puterea si irascibilitatea, factori importanti in seductie

Cercetatorii de la Universitatea British Columbia din Canada au spus ca femeile sunt cel mai putin atrase de barbatii zambitori, fericiti, preferandu-i in schimb pe cei cu un look mandru, care degaja putere si sunt irascibili.

Poate că nu găseşti nimic interesant la liniile feţei tale, care, de altfel, te despart de cei mulţi. Ar putea fi însă ceva acolo care s-o pună pe jar. Poate că un rid ar putea să o ducă cu gândul la rafinament ori mister.

Din înţelepciunea dobândită până acum de bărbaţi, AskMen.com, citat de Foxnews, le împărtăşeşte celorlalţi cam ce le-ar putea prinde în plasă pe femei.

Bărbaţii nu sunt singurii care caută buze “à la Angelina Jolie”. Şi femeile apreciază un bărbat cu buze pline, numai bune de…sărutat!

Din suta de femei intervievate, o vastă majoritate afirmă că umerii unui bărbat nu trec niciodată neobservaţi. Mai exact, bărbaţii cu umeri puternici, bine definiţi, vor avea şanse mai mari să atragă o femeie, faţă de cei mai puţin…sportivi.

Până la acest punct, cred ca ai găsit răspunsul la întrebarea „Ce vor femeile?” – sau măcar o parte. Căci în urma acestui studiu, este cât se poate de evident că femeile nu sunt atât de diferite de bărbaţi, cel puţin când vine vorba de aspectul fizic al partenerului de viaţă. De aceea, posteriorul nu poate să lipsească de pe această listă de „to do”, căci conform rezultatelor, femeile se simt atrase de bărbaţii cu un posterior sexi şi atrăgător.

Cicatricile

Femeia care te soarbe din priviri în timpul cinei sau la un cocteil nu ştie povestea din spatele cicatricei tale, care vag aduce cu un scorpion, însă e cert că e fascinată de ea.

Dacă pui la îndoială ce poate face o cicatrice pentru magnetismul tău, aminteşte-ţi de Seal. Cicatricele sale cu siguranţă l-au făcut mai interesant decât ar fi fost fără ele.

O cicatrice scoate în evidenţă masculinitatea unui bărbat, dându-i şi o aură de mister, trăsătură care întotdeauna a fost considerată sexy.

Iar cercetările nu au făcut decât să certifice această ipoteză. Conform Science Daily, oamenii de ştiinţă din cadrul Universităţilor Liverpool şi Sterling au descoperit că femeile asociază cicatricele cu sănătatea şi curaj.

Cicatricele nu arată numai că eşti un tip curajos, în stare să ţină piept rivalilor, dar şi că eşti un supravieţuitor, în stare să te descurci în orice situaţie.

Aşa că înainte să-i povesteşti cum te-ai ales cu cicatricea de pe arcadă – dobândită, probabil, la vreo beţie -, ţine cont de toate acestea.

Plantele de apartament

Bineînţeles că-şi doreşte alături un tip iubitor. Dar cum să îşi dea seama dacă faci sau nu parte din această categorie? În mod cu totul suprinzator, pentru a găsi răspuns la întrebarea dacă vei continua să o ai în preajmă, iubi şi îngriji şi după ce reuşeşti să o bagi în aşternuturi, va cerceta cu grijă starea de sănătate a plantelor tale de apartament.

Ceea ce înseamnă că plantele tale trebuie să fie gata de inspecţie. Pentru că este nevoie de un bărbat răbdător, atent, plin de afecţiune pentru ca plantele sale să fie fericite.

În plus, în ultima vreme se vorbeşte mult pe tema mediului înconjurător, iar ea ar putea să-şi facă o imagine de ansamblu în legătură cu tine şi viziunea ta asupra acestuia.

Şi nu sunt deloc vorbe în vânt. După cum a arătat un sondaj realizat pe 1.500 de femei de revistă pentru bărbaţi aflată în topul vânzărilor în Marea Britanie, Nuts, femeile îşi doresc ca bărbaţii să fie preocupaţi şi atenţi cu mediul înconjurător. Iar această trăsătură să află pe primele locuri în top.

În plus, un hobby precum plantele de apartament sau grădinăritul îţi aduce beneficii aproape cuantificabile: 30 de minute de grădinărit fac minuni pentru sănătatea ta şi pentru performanţele în pat. E un motiv destul de bun să încerci, nu?

Transpiraţia

Da, transpiraţia poate fi sexy. Iar dacă nu crezi, întreabă-te de ce prietenei tale îi place să se uite la fotbal. Chiar crezi că e interesată de joc? Cel mai probabil contemplă trupurile transpirate ale sportivilor.

Probabil că, într-un mod cu totul neînţeles, bărbaţii care aleargă dintr-o parte în alta a terenului, părând că au nevoie urgentă de un duş, nu sunt chiar complet neinteresanţi pentru femei.

Iar acel ceva care le ţine cu ochii pironiţi constă în nişte chimicale care se găsesc în mirosul natural al corpului lor. Cercetătorii de la Universitatea California, în Berkeley, au descoperit că o substanţă din transpiraţia bărbaţilor, androstadienonul, măreşte producţia de hormoni sexuali în cazul femeilor, accentuându-le starea de excitaţie.

Aşa că data viitoare când vă întâlniţi las-o să te întovărăşească la jogging. Cu tine eliminând acea chimicală, e garantat că ritmul inimii ei se va înteţi din mai multe motive. Totuşi, nu face o regulă din aşa. Transpiraţia nu trebuie să ţină loc de deodorant; ea merge mâna în mâna doar cu câteva tipuri de activităţi.

Părul grizonat

Într-o societate care trimite în mod constant mesajul că tinereţea este atractivă, nu e ceva neobişnuit ca bărbaţii să îşi vopsesca părul în nuanţa pe care acesta o avea odinioară. Însă părul grizonat nu e rezervat doar bunicilor, iar cele mai multe exemple sunt vedetele hollywoodiene care refuză să se vopsesca şi se încăpăţânează să fie sexy.

Iar dacă mai ai nevoie de vreo dovadă că griul e noul negru, afla că un sondaj realizat deMatch.com a concluzionat că 72% dintre femei cred că părul grizonat este extrem de sexy.

Ochelarii

Cine ar fi crezut că lookul de tocilar va fi vreodată la modă? Şi, totuşi, e. Conform unor studii realizate la Universitatea Stockholm, femeile sunt mai atrase de bărbaţii care poartă ochelari decât de restul.

Şi nici nu trebuie să fii vreun mare om de ştiinţă pentru a înţelege de ce: par mai inteligenţi. Iar dacă este adevărat, atunci ele întrevăd posibilitatea de a fi stimulate din punct de vedere mental dacă ar rămâne alături de el.

Multe femei îţi vor spune că nu există conversaţie inteligentă care să le dea pe spate, ceea ce înseamnă că ideea de inteligenţă răzbate tot din înfăţişare.

În plus, conform unor studii recente, s-a demonstrat că bărbaţii inteligenţi, trăsătură ce a reieşit în urma unor teste de inteligenţă, au şi o spermă de mai bună calitate.

Aşa că, dacă vrei să nu rămâi pe dinafară, încearcă măcar nişte ochelari fără dioptrii şi speră că al şaselea simţ al femeilor nu va funcţiona.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*