Ce parere aveti? O sedinta de Guvern costa 15.000 de euro! Intr-un an, cheltuielile se ridica la 720.000 de euro!

in Politic

O sedinta saptamanala de Guvern costa 15.000 de euro, suma in care sunt incluse cheltuielile de curent si echipamentele de multiplicat hartii.

Potrivit fostului demnitar PSD, în suma de 15 mii de euro cheltuită pentru o şedinţa de Guvern – în mod obişnuit sunt săptămânale – sunt incluse cheltuielile de curent şi echipamente de multiplicat hârtii şi acte. Prezent la emisiunea ZF LIVE, Teodorovici a lăsat să se înţeleagă că în epoca internetului astfel de cheltuieli sunt inutile.

“Eu am spus o data că numai şedinţa de Guvern în sine costă cel puţin 15 mii de euro, cu toate că fiecare ministru are pe masa de lucru un laptop cu toate documentele incluse. Înmulţiţi cu 4, înmulţiţi cu 12“. Potrivit calculului sugerat de ministru, cheltuielile anuale cu şedinţele de Guvern sunt de 720 de mii de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.