Ce partenera ti se potriveste in functie de zodie

in Diverse

Toți suntem ciudați în felul nostru, iar atunci când întâlnim o persoană căutăm să împărtășim lucruri comune cu ea. Se aplică atât în relațiile de prietenie, cât si în iubire. Nu doar pasiunile comune unesc două persoane, ci și lucrurile lipsă. Este frumos atunci când partenerul de viață îți completează profilul și aduce ceva nou în viața ta.

Diferențele pot pune bariere între oameni, dar pe de altă parte, extremele se atrag. Doi oameni încăpățânați și egoiști nu vor putea împărtăși niciodată sentimente de iubire pe termen lung. O relație de iubire apare atunci când unul oferă și primește în egală măsură ca și celălalt. Cu siguranță există și excepții, dar acele relații au o bază solidă.

Berbec

Berbecul, semnul focului și fire visătoare are nevoie de cineva care să îl aducă pe pământ cu picioarele.Femeia Taur este o pereche bună pentru el, pentru că este semnul pământului și tinde să aducă la realitate chiar și pe cei mai visători. În ciuda diferențelor fac o echipă bună ce nu poate fi bătută și au de învățat multe unul de la celălalt.

Taur

La o primă impresie, Taurii par să își includă toate cunoscutele în grupul de prieteni apropiați. Are nevoie de o femeie care să îl țină ancorat în realitate și să știe să îi vorbească. În femeia Gemeni găsește sfaturile de care are nevoie, sunt prieteni buni și au același grup de prieteni, însă atunci când sunt singuri, lucrurile avansează.

Gemeni

Firea deschisă a Gemenilor cere o persoană care știe să asculte. Femeia Pești, sensibilă și empatică ar face perechea perfectă cu ei. Se completează reciproc, el îi dă energie, iar ea liniște. Relația nu este banală, ci are mereu un aer proaspăt.

Rac

Bărbații Rac au nevoie de o femeie care să potolească sensibilitatea din ei. Au dificultăți de adaptare într-un mediu nou, la fel și cu relațiile. Femeia Săgetător îi vine în ajutor și joacă rolul de mentor. Relația poate deveni chiar distractivă atunci când unul încearcă să îl potolească pe celălalt.

Leu

Leii sunt dificili și încăpățânați și au idei fixe asupra lucrurilor. Pentru ei, femeia potrivită trebuie să vină cu un bagaj emoțional și o soluție creativă pentru fiecare problemă. Fecioarele au tendința de a lăsa de la ele în relații, iar unui bărbat Leu mizează pe asta.

Fecioară

Bărbaților Fecioară le place să poarte dicuții detaliate pe orice temă și cu cine altcineva nu ar face pereche bună, dacă nu cu femeile Gemeni. Amândoi sunt gânditori și vorbesc despre orice, tocmai pentru că au puncte diferite de vedere. Amândoi fac un cuplu grozav pentru că se înveselesc reciproc.

Balanță

Bărbații Balanță și femeile Pești vor avea o relație de orice fel, dar nu plictisitoare. Balanțele se regăsesc într-o persoană cu care să împartă aceleași pasiuni, iar femeile Pești par să le țină pasul.

Scorpion

Scorpionii visează la o relație pasională cu o femeie cu o personalitate puternică. Femeia Leu, dificilă dar interesantă în același timp face cuplu frumos cu Scorpionul. Știe să îl stăpânească, iar în certuri aduce argumente constructive.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de echilibru într-o relație și caută o femeie cu care poate fi deschis sufletește. De la femeia Leu va primi tot suportul emoțional pentru că știe când să îl facă să râdă și oferă căldură relației.

Capricorn

Capricornii tind să se gândească doar la muncă, iar o femeie potrivită trebuie să le asigure un cămin unde să prospere. Fac pereche bună cu femeia Rac, le oferă stabilitate și calm. Este genul de femeie care își așteaptă soțul cu masa caldă.

Vărsător

Bărbatul Vărsător și femeia Balanță sunt magnetizați unul de celălalt. Ea îl fascinează cu subiectele de conversație și îl amuză ușor. Vărsătorul nu vrea să se simtă sufocat într-o relație, iar femeia balanță știe când să se retragă.

Pești

Peștii își doresc femei ambițioase, precum femeile Capricorn. Amândoi am standarde înalte și își doresc să încerce orice. Se încurajează reciproc și sunt acel gen de cuplu care și-ar putea deschide o afacere de familie.

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*