Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

CE SĂ PORŢI DACĂ E RĂCOARE DIMINEAŢA

in Diverse

Un cardican tricotat

Este o piesă vestimentară care nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Şi dacă pentru dimineţile de vară alegem un cardigan alb care se potriveşte de minune cu rochiile şi pantalonii gen capri, acum când este mai răcoare, un pulover cu nasturi într-un verde crud este ideal. Fereşte-te de maro, bordo, cărămiziu, culori care se potrivesc mai bine în serile reci de toamnă.

Şal cu model oriental

Înfăşurat în jurul umerilor, într-un stil princiar, este cea mai bună alegere. Şalul sau pasmina, este o eşarfă destul de voluminoasă care ar putea fi o soluţie salvatoare pentru zilele răcoroase. Pentru că este originar din orient, îl găsim cu modele ce amintesc de arabescurile marocane. Iată de ce ar trebui să-l purtăm cu cercei gen candelabru şi brăţări multiple.

Sacoul clasic

Multe dintre noi am rămas fidele unui stil care ne-a consacrat de-a lungul timpului. Sacoul, parte a deux-piece-ului, este o piesă nemuritoare care ne-a însoţit peste ani şi pe care n-o vom trăda niciodată în favoarea unui bolero mult prea modern. Sacoul “cere” haine la fel de sobre, dar cu o tuşă modernă. Un sacou roşu peste o ţinuta all-black este precum un colac de salvare. Şi dacă adăugăm un şirag scurt de perle, intrăm deja în zona eleganţei native.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Diverse

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web