Ce salarii castiga angajatii de la Dedeman. Suma la care poate ajunge un sef de raion

in Articole

Intr-o perioada favorabila ca aceasta, in care constructiile de locuinte sunt din nou pe val, si comertul cu produse de amenajari (retailul de bricolaj) are perspective dintre cele mai bune. Dar ce viata duc salariatii din acest domeniu? Datele prezentate de „Adevarul” despre cat se castiga la Dedeman sunt bazate pe informatiile oferite de angajatii sau fostii angajati ai companiei pe portalul undelucram.ro – o comunitate online, unde persoanele pot impartasi experienta avuta la locul de munca, pentru a evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia le ofera.

Cat se castiga la Dedeman: Intre salariul minim si mediul pe economie, plus bonuri Potrivit informatiilor postate de un utilizator al site-ului, un casier castiga un salariu net de 900 de lei + bonuri. „Si in calitate de consultant vanzari iei 900 + bonurile si cu ce se mai dau bonusuri ajungi undeva pana in maximum 1.150. Poti sa iei undeva la 1.500 de lei doar in ianuarie si decembrie, atunci cand se da cel de-al treisprezecelea salariu, din care jumatate in decembrie si restul in ianuarie. Cam la 2.000 de lei poate ajunge un sef de raion”, arata unul din forumistii portalului.

Cat se castiga la Dedeman. Salariile, raion cu raion

Potrivit unui alt forumist, salariile pe raioane ar fi aproximativ urmatoarele:

– constructii – 1.400-1.500 lei/luna
– parchete – 1.300-1.400 lei/luna
– sanitare – 1.100-1.300 lei/luna,
– termice – 1.200 lei/luna
– electrice – 1.300-1.500 lei/luna
– gradinarit – 1.100-1.250 lei/luna
– mobila – 1.000-1.300 lei/luna
– electrocasnice – 1.000-1.200 lei/luna
– chimice – 1.250 lei/luna
– scule – 1.300-1.500 lei/luna.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.