Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce-şi doresc femeile cu adevărat

in Curiozitati

Articolul ăsta e un răspus la dorinţele fetei ăsteia (fac aici o paranteză şi menţionez că, înainte de a avea dorinţe de la masculi ar trebui un curs de “cum să glumim în societate in prezenţa unor persoane necunoscute”, ajută).

Fata spune că o femeie doreşte de la un bărbat aşa:

busy1. Sa fie ingrijit, fara a cadea in patima metrosexualitatii
2. Sa se spele
3. Sa te poti baza pe el
4. Sa fie independent
5. Sa fie manierat
6. Sa aprecieze cand ne aranjam

Io mai adaug:

7. Să accepte că femeile se pisicesc când vor ceva pentru că sunt deştepte şi independente. Ştiu, ţie, oricare ai fi tu, nu ţi se aplică, că tu nu te pisiceşti. Desigur.

8. Să câştige mai mult decât ea, dar să nu facă prea mare caz de asta. Ştiu, toate zic că nu contează, dar dacă ai peste 25 nu pui botul la vrăjelile astea, pentru că vei descoperi că fata vrea sa fie plimbată şi îmbrăcată şi asta nu se poate întâmpla din salariul ei aproape inexistent. De fapt, să nu aducă deloc vorba de banii ei, care sunt câştigaţi cu greu de ea pentru ea.

9. Să nu se uite niciodată la altă femeie. Şi să aibă mereu scuze pentru numerele de femei din agenda telefonică.

10. Să nu îi spună că e grasă sau că îi stă aiurea îmbrăcată în haina aia. NICIODATĂ! Nici când şi-o caută cu lumânarea, purtând haine care nu o avantajează deloc. Pentru că ele sunt sensibile, deşi realiste. Şi pentru că o pereche de colanţi intraţi în stomac prin fund sunt modul lor de a spune “am ceva în cap şi ar fi bine să mă respecţi, pentru că sunt deşteaptă şi puternică, băi pulică”.

11. Să nu aibă prieteni idioţi. Gen din ăştia care scriu articole nasoale pe bloguri, din care reiese că femeile sunt caţe imature needucate. Nihasa, sper că îţi place pe canapea.

12. Să accepte tăcuţi şantajul sexual. Nu vrei să o duci la film şi are 3 zile la rând dureri de cap şi n-are chef? Dragă, se mai întâmplă, nu îţi face probleme. Te pedepsesc pentru că te iubesc. Îţi va veni mintea la cap până la urmă, sunt convinsă.

13. Să ştie că femeile sunt emancipate, mai puţin la condus, salariu, independenţă, gătit, seriozitate, argumentaţie, bere, crize de nervi, tâmpenie şi compania. Egalitatea e bună doar când le convine, când zgârie maşina nu e vina lor, că ele ştiu să conducă, pur şi simplu e un bou care o urmăreşte şi o şicanează de 12 ori pe an.

Cam astea ar fi cauzele pentru care, odată ce am dresat o femeie să fie cum vrem noi, nu prea vrem să îi dăm drumul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate