Ce urmeaza dupa 5? Nu trebuie să faci calcule, ci doar să gândeşti altfel.

in Diverse

Un nou puzzle devenit viral pe internet le da de gândit celor care iubesc misterele. Ce urmează după 5?

11329754_886250751422400_8638736961658007156_n

Aşa cum era de aşteptat, răspunsul nu e 6. Ar fi fost prea simplu, nu? De câteva săptămâni, când întrebarea a apărut pentru prima dată pe 9gag.com, cei pasionaţi de puzzle-uri au început să facă calcule folosind tot felul de strategii. Ca şi în alte cazuri, răspunsul este mult mai simplu de atât, dar trebuie să gândeşti “altfel” scrie unica.ro

Cei care s-au bazat pe cunoştinţele de matematică, oricât de avansate ar fi fost ele, s-au înşelat. Răspunsul este la îndemâna tuturor, chiar şi a copiilor, dacă au puţin spirit de observaţie şi capacitatea de a gândi dincolo de cifre.

Nu trebuie să calculezi nimic, ci să te gândeşti unde, în jurul tău, ai mai vazut cifrele de la 1 la 5 dispuse ca în imagini.

Răspunsul e simplu: pe schimbătorul de viteze al maşinilor. Aşadar, semnul care urmează după 5 în imaginea noastră, este “R”, de la “reverse”, adică marşarier.

schimbator de viteze

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.