wikipedia-a-fost-blocata-motivul-este-unul-incredibil_size1

Cea mai cunoscuta enciclopedie Wikipedia a fost BLOCATA! Motivul este incredibil!

in Informatica de
Cea mai cunoscuta enciclopedie gratuita din lume se loveste de o problema uluitoare.
wikipedia-a-fost-blocata-motivul-este-unul-incredibil_size1

Rusia a blocat ieri accesul la Wikipedia din cauza unui articol despre marijuana. Guvernul rus le-a ordonat furnizorilor de Internet din aceasta tara sa blocheze accesul spre enciclopedia online.

Autoritatile de la Moscova au declarat ca vor mentine decizia pana cand un articol despre charas, o forma de hasis fabricata in India, va fi eliminat. Pagina contine instructiuni despre cum se prepara aceasta substanta ilegala, lucru care incalca legile locale din Rusia.

Cei de la Wikimedia.ru au declarat pentru Sputnik ca vor face recurs.

La inceputul acestei lui, Rusia a blocat pentru o scurta perioada de timp intregul continut al Reddit din cauza unei postari despre cuperci halucinogene. Pana la urma, Reddit si autoritatile de la Moscova au reusit sa ajunga la un acord, anunta dailydot.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Informatica

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web