„Cea mai dura lovitura pe care am vazut-o in viata mea”

in Sport

Cunoscutul luptator Evangelista Santos a suferit o lovitura descrisa ca „fiind cea mai dura din ultimii 20 de ani” in timpul Galei MMA din Londra.

La prima vedere nu parea ceva atat de grav, insa cand luptatorul a ajuns la spital dupa meciul impotriva lui Michael Page, chiar si medicii au ramas socati de efectele loviturii.

Pe radiografie se vede cum craniul lui Chris „Cyborg” este efectiv distrus de zeci de fracturi. Fosta sotie a luptatorului s-a declarat socata si a spus ca acesta ar fi putut muri din cauza ranilor.

„Este cea mai dura lovitura de MMA pe care am vazut-o in ultimii 20 de ani”, a declarat si comentatorul Joe Rogan relateaza stirileprotv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.