baddiewinkle

Cea mai sexi bunicuță. Se îmbracă și dansează ca la 20 de ani. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Baddiewinkle, pe numele său real Helen Ruth Van Winkle, face deliciul a mii de fani pe internet la cei 87 de ani ai săi. Bunicuța are o viață socială plină și se îmbracă cu extravaganță, stilistul său cel mai de încredere fiind strănepoata sa Kennedy de 19 ani.

Viața bătrânei a fost dată peste cap de moartea soțului în urmă cu câțiva ani. După o perioadă de profundă deprimare și sentimente de singurătate, femeia și-a propus să iasă din normal și a găsit distracția în hainele nepoatelor sale, cu care locuiește în Knoxville, Tennessee. La văzul acesteia, strănepoata i-a făcut o fotografie și a postat-o pe internet. Baddiewinkle a devenit vedetă peste noapte, doar pe Instagram având peste un milion de urmăritori. ”Nu îmi plac hainele cu care se îmbracă bătrânele. Nu le-aș purta niciodată în viața mea. Prefer să mor în pantaloni scurți și să mi se vadă fundul”, a mărturisit Baddiewinkle pentru refinery29.com.

S-a implicat în evenimente sociale, militează pentru legalizarea marijuanei în SUA, din motive medicinale, iar stilul său special a ajuns chiar și până în showbizul american. Miley Cyrus se declară fan al bunicuței, pe care a invitat-o la ceremonia decernării premiilor MTV Video Music Awards, de anul trecut.
Ultima distracție între fete (bunicuța cu nepoatele) a fost un party acasă pe muzică hip-hop. Imaginile bineînțeles au ajuns pe internet spre deliciul publicului.

sursă foto/video: Facebook

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web