negativ

Cea mai tare iluzie optică pe care ai văzut-o vreodată! Priviti imaginea timp de 30 de secunde

in Diverse de

De-a lungul timpului, numeroase iluzii optice au fascinate milioane de oameni din toate colțurile lumii, însă nimic nu se compară cu această imagine.

Tot ce trebuie să faci este să privești atent timp de 30 de secunde punctele colorate de pe nasul fetei, după care să-ți îndrepți atenția către tavan și să clipești repede.

 

negativ

 

Ați văzut imaginea color? Felicitări, tocmai ați procesat primul negativ cu ajutorul minții! În cazul în care nu “a ieșit” de prima dată, repetați procesul. Nu uitați: este esențial să clipiți foarte, foarte repede. Credeți-ma, nu este nicio glumă. Chiar se întâmplă. Și e șocant…

Ați văzut ceva? Felicitări, tocmai ați procesat primul negativ cu ajutorul minții! În cazul în care nu “a ieșit” de prima dată, repetați procesul. Nu uitați: este esențial să clipiți foarte, foarte repede.

Daca totusi nu ai putut vezi aici : Cea mai tare iluzie optică: NEGATIVUL

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L si PRIETENILOR TAI…ii vei lasa muti de uimire!

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Diverse

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web