codite-visine-ceai-boli_4

Ceaiul din cozi uscate de vişin vindecă afecţiunile renale şi afecţiunile căilor urinare, cistita, migrenele şi guta

in Sanatate de

Visinul este un pom fructifer care face parte din familia rosaceelor, frecvent cultivat in livezile si gradinile din regiunile de campie si deal. Fructele, cozile si uleiul din miezul samburilor de visin au utilizari terapeutice importante in medicina umana. Consumarea ca atare a fructelor in fiecare zi, 500-1000 grame, poate elimina sindromul anemic, combate diareea, previne sau combate gripa, guta sau daca boala exista deja, poate contribui la scaderea frecventei crizelor dureroase, elimina sau limiteaza procesul inflamator, provoaca retragerea substantelor toxice din tumorile corpului si favorizeaza eliminarea lor, favorizeaza transpiratia, faciliteaza digestia, actioneaza asupra epitetului renal, marind cantitatea de urina eliminata, actioneaza ca revitalizant pentru batrani, este usor calmant.

Pentru tratarea afectiunilor renale, ale cailor urinare, vezicii urinare, in cistita, pielocistita, pleurezie, migrena, pielita, artrita, ascita, edeme, guta se poate consuma un decoct facut dintr-o lingura de cozi de visin, uscate, fierte timp de zece minute la foc domol in 200 ml apa, apoi se strecoara. Se beau 2-3 cani zilnic.

Mod de fofosire:

Fructele de visin consumate ca atare elimina, combat sau previn anemia, diareea, gripa, guta, constipatia, provoaca eliminarea substantelor toxice din organism.

Cozile uscate de visin preparate ca decoct au un efect salutar in tratarea afectiunilor renale, cistita, pielocistita precum si in cazuri de pleurizie, migrena, artrita si guta.

loading...
Loading...

Ultimile din Sanatate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web