CEL MAI DISTRIBUIT articol pe Facebook din România in luna februarie a avut 17 000 de distribuiri pe Facebook

in Articole

De ce copii din bratele femeilor care cersesc dorm mereu?

Aceasta intrebare a devenit virala in ultimele zile, pe Internet. Nu te-ai intrebat niciodata, nu-i asa, de ce copiii din bratele cersetorilor… dorm mereu. Cum de sunt atat de cuminti, lipsiti de vlaga? Cu totii stim cat sunt de galagiosi copiii atunci cand sunt micuti si ca energia lor vitala isi face simtita prezenta mereu. Ei au nevoie de atentie, sa fie linistiti cand plang si de multa, multa caldura sufleteasca. Totusi… de ce copiii din bratele cersetorilor dorm mereu?

Acest articol cutremurator postat de site-ul CYD.RO a avut in luna Februarie 17 000 de distribuiri pe Facebook, el circula in mediul online, este preluat pe bloguri si pe Facebook si ne deschide ochii cu privire la problematica cersetoriei.

Citeste articolul aici: DE CE COPIII DIN BRATELE FEMEILOR CARE CERSESC DORM MEREU?

România zilelor noastre ascunde cele mai negre coşmaruri care devin realitate. Sub pretextul sărăciei ies la lumină, cu mâna întinsă şi sufletul uitat undeva într-o sticlă cu alcool, cerşetorii care sunt angajaţi cu normă întreagă de clanurile interlope din marile oraşe.

Trecătorii, impresionaţi de imaginea unui om sărman, lovit de soartă, le oferă câţiva bănuţi celor „mai săraci decât ei”. Numai că , pe înserat, lucrurile se schimbă radical.

Cerşetorii îşi termină „norma” şi raportează veniturile „încasate” superiorilor, care îi recompensează cu o şaorma şi o porţie măricică de alcool sau droguri, după nevoile fiecăruia.

Cei care stau cu mâna întinsă îşi schimbă tactica „impresionării cetăţenilor” de la un „sezon” la altul. Astfel că se perindă în locurile „cheie” din oraşe: staţii de metrou, gări, biserici, parcuri, cimitire – oameni cu „dizabilităţi”, copii cu vârstă de şcoală, sau cel mai nou „produs” lansat de interlopii traficanţi de carne vie – „mamele” cu copii mici.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*