Cel mai ghinionist pământean. Cum a reușit un grec să rateze milioanele de euro care i-au bătut la poartă

in Evenimente/Extern/Stiri online

Satul Sodeto, Spania în anul 2011. Toată populația țării așteaptă extragerile loteriei de Crăciun, „El Gordo”, cel mai mare eveniment de acest gen din Spania și pentru care oamenii încep să îsi cumpere bilete încă din vară. Marele premiu de 18 milioane de euro a picat în Sodeto.

Toți sătenii au câștigat mulțumită unei serii cu același număr împărțit tuturor de către Asociația Femeilor Casnice. Oamenii au ieșit în stradă, au sărbătorit cu zeci de sticle de șampanie și urale de fericire. Mai puțin un cetățean.

Regizorul grec, Costis Mitsotakis, îndrăgostit de film, restaurare de monumente vechi și de o femeie din Spania, s-a mutat în comuna cu pricina, unde a cumpărat o căsuță veche la marginea satului. Tot timpul muncea la restaurarea unui monument vechi de la opt kilometri depărtare de sat. Acolo se afla și când i-a bătut norocul la poartă. Femeile casnice, într-o singură zi, au împărțit biletele câștigătoare din casă în casă, în total pentru 75 de familii, dar nu și pentru el.

De ploaia cu milioane de euro, bărbatul a aflat prin telefon de la un prieten. Totuși s-a alăturat freneziei vecinilor săi și a profitat de moment pentru a filma momentul. În acest moment, Costis Mitsotakis pregătește un flm documentar despre cele întâmplate, ghinionul său transformând-ul pe regizor într-o vedetă internațională. Un producător de filme din Danemarca, dar și compania Disney s-au interesat de nefericirea celui mai ghinionist pământean și foarte curând se vor începe filmările pentru un lungmetraj cu Costis Mitsotakis protagonist.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.