Cel mai mare spectacol nautic din lume – SAIL Amsterdam

in Galerie

SAIL Amsterdam este una dintre cele mai mari atracții ale orașului Amsterdam și cel mai mare spectacol nautic din lume. La fiecare cinci ani, zeci de nave străbat apele râului Ijhaven într-o paradă unică în lume. Evenimentul a avut loc prima dată în august 1975 sub numele de „Sail Amsterdam 700″, pentru a sărbători 700 de ani de ani de la înființarea orașului.

saul-620x264

Spectacolul de anul acesta, ce se va încheia pe data de 23 august, are ca temă „From Golden Age to a Golden Future” . În portul din Amsterdam, sunt circa 600 decorăbii din întreaga lume, printre ele şi replici ale unor vase istorice.

52

croazera

saul

vase

sursa: amusingplanet.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*