Cel mai murdar om de pe planeta! Nu s-a mai spălat din 1954!

in Articole/Curiozitati

V-ați imaginat vreodată cum să nu faceți un duș timp de câteva decenii?! Sa stați murdar o viaţă întreagă. Da este o poveste reala care a făcut înconjurul lumii la începutul acestui an. Este povestea unui bătrân iranian, trecut de 80 de ani care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai murdar om de pe planetă.

cel-mai-murdar-om-de-pe-planeta-3

Amou Hadji are 81 de ani, locuiește izolat de lume încă de la 20 de ani și chiar dacă i s-a propus de mai multe ori să se spele, refuză să o facă. Îi este frică că s-ar putea îmbolnăvi, scrie evz.ro.

Bărbatul susține că în așa mod este mai aproape de pământ. Se hrănește cu porci spinoși morți și fumează fecale de animale, dintr-o pipă improvizată.

Pielea lui este neagra și plina de noroi uscat. Daca va este frica de el, nu vizionați clipul de mai jos!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*