Cel mai musculos cangur din lume! Roger o adevarata forta a naturii

in Galerie

Roger intradevar este o adevarata forta a naturii. Are 2 metri si cantareste aproximativ 90 de kilograme. Marsupialul denumit adesea si Arnold Schwarzenegger impresioneaza in fiecare moment cu forta pe care o are.

El a fost gasit pe marginea drumului (in Australia) dupa ce mama lui a fost lovita de o masina. Crescut intr-un parc special numit Alice Springs, Roger a crescut foarte bine… In continuare sa-l urmarim ce poate face..

A fost o găleată de metal în care i-au adus mâncare

Desi este un sac de muschi, Roger are si o parte mai sensibila…nu se poate desparti de TEDDY al lui

Aici sunt afișati cu mândrie mușchii

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.