flakka

Cel mai periculos drog din lume. A transformat în canibal un tânăr. Poliția l-a găsit mâncându-și victimele

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Scene parcă preluate din cele mai sângeroase filme horror s-au petrecut marți în Florida, SUA. Un tânăr de 19 ani a fost găsit de polițiști mâncând din victimele sale, soț și soție, pe care i-a înjunghiat înainte de actul de canibalism. Autoritățile spun că atacatorul era sub efectul celui mai puternic și periculos drog din lume, un drog sistetic numit flakka.

Austin Harrouff, de 19 ani, a atacat un cuplu din Florida, aparent fără motiv. Victimele John Stevens și Michelle Mishcon de 59 și respectiv 53 de ani au fost înjunghiați mortal. Un vecin a fost martorul scenelor horror și a încercat să salveze cuplul, însă a fost și el înjunghiat de către tânărul care părea posedat, după cum a declarat ulterior martorul. Vecinul a reușit să scape din mâinile atacatorului și a alarmat Poliția. John Stevens și Michelle Mishcon

La fața locului, Austin Harrouff a fost găsit de către polițiști mușcând din fața unei victime. Surprinzător, canibalul nu a încercat să scape ci s-a luptat cu agenții de poliție și a început să scoată sunete ciudate, precum un câine fioros. După câteva focuri de armă, atacatorul a fost arestat.

În urma testelor de sânge efectuate s-a dovedit că tânărul nu a consumat droguri de tipul cocainei sau heroinei, ceea ce a convins medicii că Austin Harrouff a consumat unul dintre cele mai puternice droguri sintetice existente, și anume flakka, drog care nu poate fi detectat prin intermediul testelor. Austin Harrouff este student la Universitatea din Florida și nu are antecedente penale.Austin Harrouff,

Flakka este un drog sistetic care are la bază o substanță numită ”catinona”, substanță extrasă dintr-un arbust (Khat) care crește în Orientul Mijlociu. Flakka acționează la nivel neurologic și provoacă agresivitate, halucinații, iar temperatura corpului urcă rapid la aproape 40 de grade. 99% dintre consumatorii depistați au murit.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web