Cel mai probabil deznodământ al atacurilor de peste 100 de ani asupra României

in Stiri online

În mai multe emisiuni televizate, l-am putut urmări cu deosebit interes pe Domnul Președinte al SCMD, istoric militar și Col.(r) dr. Mircea DOGARU. Dumnealui a făcut unele dezvăluiri chiar șocante despre evenimentele majore din România de dinainte și după ’89 și despre planurile unor interese internaționale care par tot mai mult că își vor afla deznodământul în viitorul apropiat. În continuare, vă vom prezenta rezumatul aparițiilor publice ale patriotului nostru, domnul Mircea Dogaru.

Poporul nostru a primit lovituri dure, sistematice încă din anii ’80, fiind determinat să iasă în stradă împotriva unui așa-zis comunism,  care abia acum se instalează sub masca unei „democrații”, urlând „Libertate!”. Și-a deschis porțile unei „Democrații” care ne-a confiscat aproape tot! Cu complicitatea unor falși patrioți ne-au distrus toate capacițile proprii de producție și ne-au jefuit, lăsându-ne fără locuri de muncă și perspective de viitor. Ulterior a venit și lipsa educației, asistenței medicale, mijloacelor minim necesare supraviețuirii. Cine au fost autorii? Marii asasini economici și financiar-bancari transnaționali! Au încercat să ne dezmembreze și țara în 22 Decembrie 1989, în 15 martie și 13 iunie 1990, în 1991, 1992, 1999 etc.

Dar fără succes încă pentru că adversarii lor erau generațiile de români care au beneficiat de educație, care încă mai puteau gândi și face o analiză sumară.  „Olanda, Israelul etc. sunt cât un judet de-al nostru, dar infinit mai puternice economic. De ce? Sunt ei genii și noi tâmpiți? Au ei șapte perechi de <cojones> și noi niciuna?”. Când au văzut că nu ne pot anihila dintr-o singură lovitură, au adaptat Planul Prozorowski (1810) la noile situații. Începând cu 16 noiembrie 2014, suntem martorii unei „lovituri de stat în cascadă”, adică lansează lovituri programate, pe etape.

Manipularea cea mai la îndemână este Facebook. Dovada: Au reușit să agite tinerii postdecembriști, „educați” fără istoria, geografia economică, limba și literatura neamului. Ne-au făcut să uităm sfatul testamentar al Sfântului Martir Constantin Brâncoveanu: „În nemți nu avem nici o nădejde, precum nu am avut niciodată până acum și ne rugăm lui Dumnezeu să nu avem niciodată de-a face cu dânșii!”. Au împins în față, pe post de președinte, un neamț ca să elimine corupția, care tocmai el are probleme legislative, dovedite între timp. Problemele sociale și financiare începuse să se rezolve, datorită perseverenței SCMD și CNSC, după trei ani de trădare a USL, prin coabitarea impusă din exterior cu dictatorul, asasinul Băsescu.

De ce au protestat, atunci, în stradă, curajoșii tineri români, în apropierea Zilei Naționale 2015? Pentru că au fost manipulați să-l susțină pe Iohannis în tentativa, atent programată, de a răsturna într-un mod anticonstituțional Guvernul național și de a anihila democrația parlamentară. Simțind că nu mai are zile multe, decrepitul miliardar, George SOROS, care investeste, de 26 de ani, milioane de Euro, în educația a zeci de mii tineri români spălați pe creier, organizați în ONG-uri transnaționale, a decis ca, înainte de a se prezenta Satanei, trebuie să-și împlinească visul – desființarea României ca stat!

Incendiul de la „Colectiv”, provocat, la fel ca și moartea ministrului Milea în 1989, a constituit motivul principal. Pe un fond de solidaritate națională fără precedent, când toată țara plângea sacrificarea, inexplicabilă, a zeci de tineri nevinovați, președintele României incita la protest și declara, cu cinism, că a fost necesar ca aceștia să moară pentru ca guvernul să cadă. Un anunț fără un obiect concret, fără perspective, pe ideea că cineva trebuie să ia la cunoștință că vrem doar binele și prosperitatea națiunii. Tot președintele a lansat și sloganul „Jos coruptia care ucide!”. A fost urmat de Traian Băsescu și de afaceriștii deghizați în jurnaliști, care au manipulat publicul în direcția obiectivului vizat: „Demisia!”.

Pe fond, agenți externi și trădători interni pregăteau o simulare a unui razboi civil. Pentru a doua oară (ca în 16 decembrie 2014) criza a fost ameliorată de către cei care i-au recomandat lui Victor Ponta să demisioneze. Guvernul ales și democrația au căzut și ne-am ales cu un guvernator și viceguvernatori impuși de Banca Mondială, FMI și George Soroș. Dar nici așa nu sunt mulțumiți! Neapărat vor distrugerea Romaniei și o realizează, pas cu pas, prin readucerea în stradă a tinerilor care nu au învățat nimic din greșelile trecutului.

Președintele a refuzat să marcheze Ziua Națională în 2015 în fața reprezentanților marilor puteri, pe motiv că niște tineri au murit în cluburile din București și Paris. A uitat că această zi nu este una „de party sau fițe”, ci de comemorare a celor peste 969.000 de tineri morți la datorie, în anii 1916 – 1919, pentru Țara noastră numită România. Desigur, a uitat și de zecile de mii de patrioți români care au dezertat din armatele de ocupație austro-ungară și țaristă sau voluntari din Statele Unite și Canada care au murit, tot atunci, pentru același ideal.

Cea mai mare jignire este că a uitat că tocmai serbase cu șampanie, la Cotroceni, instalarea ginerelui Șefului Serviciilor Secrete Franceze, pe post de Guvernator al Romaniei. Să nu înțelegeți că Franța are vre-o vină. În culise totul este pregătit nu numai de transnaționale, ci și de prostia germană care, după moartea Uniunii Europene (2003), a transformat Europa Occidentală într-o anexă a Rusiei.

Agenții lui Soroș, ai monstruoasei coaliții ruso-germane, care au ca obiectiv major distrugerea Europei, și implicit desființarea României. Trădătorii fac repetiții intens la Cluj, Timișoara, Odorhei, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc și București. Marionetele lui SOROȘ îndeamnau, de luni de zile, pe Facebook, la proteste pe 1 Decembrie împotriva Parlamentului, împotriva Democrației, împotriva Romaniei. Cam așa se înțelegea mesajul lor de un creier limpede: „Dacă ești invadat de șobolani, arde-ți casa!”.

România se îndreaptă cel mai probabil, fie spre situația din 1940, de izolare internațională, fie spre o federalizare/regionalizare/rupere a țării în regiunile sale istorice. Chestiunea frontierelor ar putea fi repusă în discuție. Se va putea apăra eficient România în anul 2018 când proprii cetățeni nu văd sau se prefac că nu văd această amenințare? Regionalizarea este agreată – se pare – deopotrivă de Statele Unite ale lui Trump, Rusia și Germania, ca soluție la “veșnica problemă etnică” ridicată de Budapesta.

De 167 de ani intonăm, fără folos „DESTEAPTĂ-TE ROMÂNE!”. Dacă nici în ceasul al 14-lea nu ne deșteptăm, din păcate, ne vom merita soarta și nu vom mai putea face nimic decât să reînviem îndemnul revoltelor împotriva dictaturii băsiste: „Mai bine un sfârșit cu groază, decât o groază fără de sfârșit!”.

Sursa: Emisiuni Mircea Dogaru

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.