Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cel mai sadic dictator din lume: ”Mănâncă testiculele și creierul dușmanilor”

in Extern/Stiri online

E temut de supușii săi și nimeni nu îndrăznește să miște în faţa lui. Teodoro Obiang Nguema e mai puţin cunoscut decât Robert Mugave din Zimbabwe, dar e cu siguranţă un dictator la fel de diabolic.

Președintele Guineei Ecuatoriale, în vârstă de 74 de ani, este cunoscut ca „torţionarul-șef” al ţării. El a venit la putere după ce l-a îndepărtat pe unchiul său nebun, care i-a ucis familia din paranoia. Nguema a preluat frâiele ţării africane în 1979 și de atunci conduce cu un pumn de fier, iar nimeni nu are voie să i se opună, conform dailystar.co.uk.

În prezent, dispariţiile, torutura și execuţiile sunt la ordinea zilei și nimeni nu se ridică împotriva dictatorului.
Mai mult, opozanţii lui susţine că Nguema este canibal și că își jupuiește, iar apoi le mănâncă testiculele, creierul și ficatul, pentru a avea mai multă putere.

Datorită faptului că se află la putere de peste 30 de ani, Nguema se crede un fel de mesaia. „Crede că poate ucide pe oricine fără a da socoteală sau a ajunge în iad pentru că Dumnezeu e cel care îi dă putere”, a povestit un apropiat al dictatorului.

Însă se pare că zilele lui Nguema sunt numărate: el ar suferi de cancer la prostată. După moartea lui, cetăţenii ţării trebuie să înfrunte un președinte și mai rău: fiul acestuia, Teodoro Nguema Obiang Mangue, în vârstă de 46 de ani. Un playboy notoriu, el este în prezent vice-președintele ţării și favoritul tatălui său. Aruncă cu banii pe mașini scumpe și șampanie, în timp ce ţara lui se chinuie în sărăcie. Mai mult, se pare că stilul lui de a conduce este similar cu al lui Nguame.fiu-teodoro-obiang-nguema

sursa: ziaresireviste.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate