Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cel mai tânăr masterand din Europa. Un puști de aproape 13 ani din Romania a atras atenția întregului continent.

in Spiritualitate

Un puști de aproape 13 ani a atras atenția întregului continent datorită capacităților sale extraordinare. La finalul cursurilor din această vară, acesta va avea o pregătire echivalentă unui Masterat Universitar complet, recunoscut la nivel mondial.

10501851_293636677485049_4177107237365601559_n-700x700

Petru Rogojanu Foto: Facebook Petru Rogojanu

Petru Rogojanu este din Sibiu şi este în clasa a şaptea. El și și-a descoperit pasiunea pentru Web Design în urmă cu trei ani, atunci când mama lui a hotărât că trebuie să îl susțină să își dezvolte pasiunea. Aceasta l-a înscris la un curs dedicat acestui subiect în cadrul Swiss Webacademy, din Sibiu, dar directoarea l-a refuzat din cauza vârstei mult prea mici. Cucerită de talentul puștiului, l-a acceptat în grupa de adulți la specializarea Web Designer, unde a urmat cursurile alături de mama lui, Oana.

Pentru că a reușit să învețe foarte multe lucruri pe parcursul cursurilor, Petru a absolvit printre primii și a devenit astfel cel mai tânăr atestat de Haute Ecole d’Ingénieurs din toate timpurile. Petru a continuat să evolueze în acest domeniu și, în 2013, s-a înscris la cursul de Web Programmer, unde a învățat să realizeze aplicații cu baze de date web și să programeze în Php.

Astfel, la doar 11 ani, a absolvit primul din clasă a doua parte a cursului. În 2014, Petru a fost printre cele 5 persoane, dintre cei 150 de Web Designeri specializați, care au fost acceptate în Modulul Web Expert.

Profesorii elvețieni i-au apreciat talentul și dedicarea, mai ales că site-ul pe care l-a construit pentru Colegiul Național Brukenthal a produs o schimbare radicală în prezentarea online a instituției și a bazei de date profesorale. De asemenea, Petru a mai realizat și site-ul oficial al Palatului Copiilor din Sibiu, pe când era la începuturile cursurilor.

Citeste mau mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate