1_3

Cele mai BIZARE fotografii care au devenit virale pe internet. Nu sunt recomandate persoanelor sensibile.

in Curiozitati de

O galerie foto cu câteva imagini inedite a devenit postare virală pe internet. Dacă îţi închipui că le-ai văzut pe toate şi că nimic nu te mai poate surprinde, te înşeli amarnic. Este suficient sa privești imaginile de mai jos care au fost distribuite în rețele sociale de mii de ori.

1_3

Pe Internet au reînceput să circule, în ultima vreme, o serie întreagă de fotografii sinistre, pe care nimeni nu le poate explica.

2_2

3_2

4_2

5_3

Sunt bizare, iar unele dintre ele pot fi şocante. Mai mult decât atât, imaginile nu sunt recomandate persoanelor sensibile.

6_2

7_2

8_3

9_2

10_3

Sursa: evz.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Curiozitati

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web