Cele mai ciudate broaște de pe planetă

in Curiozitati/Stiri online

Dacă sunteți o rozătoare, este mai bine să nu vă apropiați prea mult de Broscoiul african!
african bullfrog
Broscoiului african este un gigant din familia broaștelor și va mânca tot ce i se va potrivi în gură, care are, de asemenea are dinți foarte mari.

Natura se dovedește a fi un loc foarte ciudat … Priviți aceste fotografii din natură cu cele mai ciudate broaște de pe planeta!

Țestoasa Australiană
testoasa australiana
Acestă broască foarte neobișnuită din Australia este singura de acest gen din genom. Aceasta seamănă cu o broască țestoasă fără carapace. Din ouă nu ies mormoloci, ci pui complet formați.

Broasca Ploaie Neagră
ploaie neagra
Această broască este cunoscută pentru două lucruri, este cunoscută de unii ca cea mai morocănoasă broasca din cauza expresiei faciale, dar, de asemenea, cunoscută și ca cea mai drăguță broască din cauza micilor zgomote de scârțâitură pe care le face.

Broasca Mov
broasca mov
Această broască ciudată este din India și este, de asemenea, cunoscută sub numele de broasca cu nas de porc. Petrece jumatate din viata îngropată până la 9 metrii sub pământ. Aceasta va mânca doar termite pe tot parcursul vieții sale.

Broasca cu coarne braziliană
broasca cu coarne
Această broască provine din regiunea pădurilor ploioase din Amazon. Este extrem de agresivă și localnicii poartă cizme pentru a evita muscaturile foarte urâte care le face. În ciuda reputației sale de a ataca tot ce se mișcă, au devenit foarte populare și sunt păstrate ca un animal de companie.

Broasca musc vietnameză
broasca musc
Acestă broască din Vietnam are unul dintre cele mai bune camuflaje din regnul broaștelor, asemănătoare mușchiului și lichenilor, aceasta pur și simplu dispare în fundal, ceea ce face imposibil pentru prădători ca să o găsească.

Broasca Roșie

broasca rosie
Acestă broască este de culoare roșu aprins, ca ketchupul. Se deosebește prin faptul că este atât de toxică încât prădătorii o lasă în pace.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.