Cele mai scăzute temperaturi din ultimii 40 de ani si ninsori abundente pe plajele din Australia

in Articole

În estul Australiei se înregistrează cele mai scăzute temperaturi din ultimii 40 de ani. Ninsorile sunt cele mai abundente din ultimii 20 de ani şi au ajuns până în nord-est, în statul Queensland, cunoscut pentru plajele însorite şi vremea secetoasă.

1_snowandiceco_93026800

Iarnă deosebit de grea în estul Australiei, unde se înregistrează cele mai scăzute temperaturi din ultimii 40 de ani. Iar ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns până în nord-est, în statul Queensland, cunoscut pentru plajele însorite şi vremea secetoasă. Australienii par fericiţi dacă ne uităm la filmele şi pozele pe care le-au postat pe reţelele de socializare scrie realitatea.net

Cei mai fericiţi sunt copii şi adolescenţii pentru unii fiind prima dată în viaţă când văd zăpada.

În zona Blue Mountains de la vest de Sydney, stratul de zăpada a atins 20 de centimetri. Peste 9.500 de locuinţe au rămas fără curent electric, iar şcolile au fost închise din cauza precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute.

Meteorologii au explicat că aceste temperaturi extrem de scăzute sunt efectul unui val de frig venit din Antarctica. Totodată, specialiştii au anunţat o ameliorare a vremii în următoarele zile, care va duce la topirea zăpezii. Frigul va reveni însă în cursul săptamânii viitoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*