mascati

Cerută în căsătorie cu mascații. Ideea inedită a unui tânăr care s-a lăsat cu amendă

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Poliția din Moscova a fost alertată de un cetățean, potrivit căruia o tânără a fost răpită de un grup de patru bărbați mascați chiar din centrul orașului. Imediat autoritățile au identificat dubița, cu care aceștia se deplasau și au pornit în urmărirea ei. După câteva „viraje nebune” pe străzile din centrul Moscovei, Poliția a reușit să oprească mașina, moment în care au realizat că nu este vorba decât de o cerere în căsătorie neobișnuită.

Femeia răpită era victima iubitului său, care și-a dorit să marcheze momentul logodnei într-un mod inedit.
După ce au explicat totul la secția de Poliție, tinerii au fost lăsați să plece, dar cu amendă pentru deranjarea ordinii publice.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web