Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cifra Casei – Energiile Pozitive si Tipul Personalitatii Tale

in Curiozitati

51542b7c1c376_29062

Acasa” este un loc sfant, locul in care ne linistim, ne tragem sufletul, ne incarcam bateriile, ne eliminam tristetile, ne descarcam psihic, renuntam la masti si ne simtim in largul nostru. Locul pe care il numim “acasa” este incarcat de semnificatii, mai ales ca, o parte din energia personalitatii locatarului, se intrepatrunde cu energia spatiului respectiv. Bineinteles ca vibratia unui astfel de loc magic nu putea sa fie trecuta cu vederea in stiinta numerologiei, mai ales ca fiecarei locuinte (casa, apartament, teren, etc) ii este asociata un numar. Nimic nu este intamplator.

Numerele nu sunt nici ele intamplatoare, in rare cazuri sunt doar un accident al sortii.

Rostul lor este sa dea expresie locului/ persoanei pe care o reprezinta. In plus, fiecare obiect si lucru din jurul nostru dispun de o anumita energie, inclusiv propria casa sau proprietate. Numerele ne ajuta sa ne afla pe aceeasi lungime de unde cu lucrurile si obiectele din jurul nostru. Esti curios sa afli care sunt semnificatiile numerelor asociate locuintei tale si ce pot dezvalui acestea? Vrei sa-ti cumperi o casa noua si te-ar interesa sa stii daca numarul ei este de bun augur? Vrei sa-ti schimbi locuinta si ai vrea sa afli daca o sa fii fericit(a) in acea casa?

Daca da, calculeaza repede numarul reprezentativ al casei tale: Noteaza pe o foaie de hartie numarul casei tale (sau al apartamentului) si, daca este format din mai multe cifre, aduna cifrele intre ele pana cand obtii un singur numar. Spre exemplu, pentru o casa al carei numar este 146, calculul se face altfel: se aduna 1+4+6. Rezultatul este 11, iar 11 =1+1. Prin urmare, rezultatul final, numarul reprezentativ al casei tale este 2. Daca este format dintr-o singura cifra, atunci aceasta cifra este umarul reprezentativ al locuintei tale. Mai jos, iti prezentam si interpretarile numerologice ale cifrei casei tale:

Casa 1 – Cifra 1, ca numar al locuintei, este un numar de bun augur, care poate atrage norocul si armonia, mai ales in cazul persoanelor singure, care isi doresc un nou inceput. Le aduce motivatie, independenta, puterea de a o lua de la capat, energia de a initia lucruri si de a lua decizii, care nu au mai fost luate pana acum. Lumina, si mai ales lumina soarelui, joaca un rol important in mentinerea energiilor pozitive in aceasta casa.

Ca aspecte negative ale acestei case mentionam infatuarea si aroganta.

Casa 2 –  Cifra 2 aduce intr-o locuinta confort, armonie, protectie, siguranta, sentimentul de a te simti tu insati atunci cand te afli in acest spatiu. Casa cu aceasta cifra este ideala mai ales pentru persoanele de sex feminin si pentru cuplurile care se afla la inceputul relatiei lor si isi doresc ca aceasta sa evolueze. De asemenea, locuinta cu acest numar favorizeaza dezvoltatea intuitiei si a sensibilitatii. Adeseori, locuintorii sai devin prea preocupati de aspectele materiale ale vietii. Pot de asemenea deveni prea comozi, preferand activitatile din interiorul casei celor din exterior.

Casa 3Cifra 3 aduce acestei case si celor care locuiesc in ea creativitate, zambete, buna dispozitie, amuzament, ospitalitate si deschidere, relaxare, inlesnind totodata comunicarea.

Tendinte nefaste vin dinspre sfera exceselor, a actiunilor spontane, impulsive si a vecinilor rauvoitori. Locatarii acestei locuinte pot cadea in pericolul lenei, fugind de indatoririle zilnice.

Casa 4 – Casa cu cifra 4 este casa stabilitatii, a sigurantei, o ordinii si a curateniei, dar si a puterii de concentrare. Daca ai proiecte de terminat si nu te poti concentra, lucrul de acasa este cel mai indicat. Aici, gandurile si visurile devin idei, iar ideile prind contur concret. Pamantul este un cuvant care sugereaza foarte bine structura energetica a acestei case si baza ei energetica. De aceea, gradina joaca un rol important pentru cei care locuiesc in ea. Locatarii sunt seriosi, loiali si respectati de ceilalti. Stilurile de amenajare care i se potrivesc cel mai bine sunt cele clasice, traditionale.

Casa 5 – Persoanele care locuiesc intr-o casa care are ca numar reprezentativ cifra 5, sunt persoane flexibile si volubile, la curent cu toate noutatile si mondenitatile, iubind viata si micile ei placeri, adorand sa calatoreasca si sa descopere lucruri noi. In acest spatiu se simt libere si lipsite de orice restrictii. Numarul 5 aduce schimbari, de aceea look-ul si temele cromatice ale casei vor fi schimbate de mai multe ori de-a lungul anilor.

 

Casa 6 – Casa cu cifra 6 este casa frumusetii, a esteticului, a artisticului, avand o vibratie ce impune liniste si delectare. Calmul si linistea, parca imperturbabila a acestei case, atrag dupa sine latura pozitiva si romantic a locatarilor sai.

In acest spatiu, activitatile familiale sunt favorizate. Incercati sa nu-i lasati pe cei din exterior sa intervina in casa si familia voastra caci, destramarea si dezechilibrarea sunt aduse de forte latente, externe.

 

Casa 7 – Aventura si palpitatiile, nemultumirile, anumite indoieli, toate acestea nu vin neaparat din exteriorul casei, ci chiar din interiorul ei. Aceasta casa este prielnica singuraticilor, persoanelor foarte spirituale si intelectualilor pentru ca ii ajuta sa isi fie autosuficienti, insa in cazul cuplurilor si al familiilor, predispune spre sentimentul de singuratate, izolare si sentimentul de a fi neinteles.

Ca aspecte negative mentionam dependenta si anumite excese ale locatarilor, de data aceasta de natura materiala. Apa este un cuvant cheie care aduce un echilibru energetic acestei case. Se aceea, sunt indicate constuirea unei fantane, a unei mici piscine sau chiar a unui parau artificial.

Casa 8 – Cei care sunt concentrati asupra laturii materiale a vietii si sunt interesati sa obtina succesul financiar inainte de toate, vor trebuie sa afle ca aceasta este casa ideala pentru ei.

In aceasta casa se vor naste multe planuri de afaceri menite sa scoata bani multi. Mai mult ca sigur ca locuinta in sine este o investitie destul de buna pe termen lung.

Locatarii lui 8 sunt ambitiosi, au o vointa puternica, sunt pragmatici, stiu cum sa-si faca visurile sa devina realitate si, foarte probabil ca se implica in activitati antreprenoriale.

Casa 9 – Casa cu numarul 9 ca numar reprezentativ este un spatiu ideal actiunilor umanitare, persoanelor care isi doresc cu orice pret sa faca bine celorlalti si sa schimbe lumea intr-un sens pozitiv, persoanelor care iubesc animalele; este casa odihnei, reintineririi spirituale, unui talent artistic unic. De multe ori, acesti locatari sunt persoane care au un trecut bogat si interesant, de care nu se pot debarasa total insa. Pentru ca in aceasta casa energiile predispun spre accidentari subite, ai mare grija cum manuiesti aparatele electrocasnice. Vibratia numarului 9 te va ajuta sa invingi limitarile si piedicile, reusind in activitatile tale de binefacere.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate