Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cinci polițiști și un jandarm au fost bătuți măr de doi culturiști la Untold

in Evenimente/Stiri online

Incidentul a avut loc la Untold Festival, iar după ce au fost chemate întăriri, agresorii au fost imobilizați de doi bărbați care priveau de pe margine. Doi frați din Câmpeni, județul Alba, amețiți de alcool, au vrut să-i fure bastonul și pistolul Carpați jandarmului Ștefan Laze.stefan laze

Martorii povestesc că Domin și Ioan Pașca aveau un comportament violent și nu s-au ferit să sară la bătaie, nici chiar atunci când la fața locului au ajuns șase oameni ai legii.

Jandarmul Laze este un militar cu mare experiență, având patru misiuni în Afganistan. Încă nu se știe de nu a reacționat mai dur. Culmea este faptul că procurorul Valentin Panțuru, de la Parchetul Cluj Napoca i-a lăsat pe cei doi bărbați să plece acasă, dispunând ca bărbații să fie cercetați în stare de control judiciar.

Incidentul a avut loc în data de 7 august, în Cluj Napoca, la intersecția străzilor George Coșbuc și Cardinal Iuliu Hosu, la una din porțile de acces la Untold Festival. Din cauza faptului că nu avea asupra lui stație de emisie recepție, în prima fază jandarmul a fost nevoit să se lupte de unul singur cu cei doi frați, care sunt și culturiști.

Potrivit EVZ, martorii spun că bătaia dintre polițiști și cei doi frați Pașca a avut loc la intersecția străzilor George Coșbuc și Cardinal Iuliu Hosu, unde jandarmul avea atribuții de pază.

sursa: EVZ

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate