Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ciorba de fasole boabe ardeleneasca

in Ciorbe

3 l de apa, 300 g fasole alba, 3-4 cartofi medii, 2 morcovi, 2 cepe, 1 telina, sare, 1 ardei iute, 1 legatura leustean, 1 legatura marar, 300 g ciolan afumat, 3 rosii coapte bine(sau rosii in bulion), 1 ardei gras, 100 g smantana.

Se pune la fiert fasolea si se schimba apa la ea de 2-3 ori. Separat se pune la fiert ciolanul afumat, luind din cind in cind spuma cu o spumiera. Se curata cartofii si se taie cubulete, morcovi si telina se dau pe razatoare iar rosiile, ceapa, ardeiul gras si ardeiul iute se toaca marunt si se pun la fiert peste ciolandupa ce i sa luat spuma si este aproape fiert. Cand sunt fierte legumele se adauga si fasolea fiarta. Se mai lasa sa dea in citeva clocote, se stinge focul si se adauga verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Ciorbe

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web