Ciuperci cu mărar

in Aperitive

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o linguriţă cu vîrf de mărar tăiat mărunt, o ceapă, 1/4 l suc de roşii, piper, sare.
Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte în tot untdelemnul 4-5 minute, cu o jumătate de linguriţă cu sare, la foc mic, pînă cînd scade apa ce o lasă şi devine lucioasă, se adaugă apoi ciupercile, sucul de roşii şi un vîrf de cuţit de piper, lăsîndu-le să fiarbă la foc mic, acoperite, 30-40 minute, şi adăugînd puţină apă pînă ce se înmoaie. Cînd ciupercile sînt fierte, sosul scăzut numai cît să le cuprindă şi untdelemnul la suprafaţă, se adaugă mărarul şi se sărează după gust şi, facultativ, se pun cîteva picaturi de zeama lămîie. Se servesc reci, ca fel întîi

 

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.