4

Civili batuti cu bestialitate la Televiziunea româna în 13 iunie 1990. După aceste atrocităţi, Ion Iliescu, le mulţumea minerilor la Pavilionul Romexpo.

in Video de

magini din timpul evenimentelor care au avut loc în zilele de 13-15 iunie 1990 în București.

În curând se împlinesc 25 de ani de la tragicele evenimente din iunie 1990, iar adevăraţii vinovaţi nu au dat încă socoteală în faţa justiţiei pentru faptele lor.

Din imaginile aflate în arhiva TVR se observă cum civilii aflaţi în clădirea televiziunii române erau bătuți crunt de către cei care ar fi trebuit să-i protejeze, Armată și Poliție. Aceştia sunt acuzați fără probe, sunt bătuți şi lipsiți de apărare.

Pe străzile din București minerii împărțeau dreptatea cu bastoane, tărnacoape și lanțuri de fier, ţintele principale fiind studenţii şi intelectualii.

După aceste atrocităţi, Ion Iliescu, preşedintele în funcţie în 1990, le mulţumea minerilor la Pavilionul Romexpo.
Iată şi partea a doua a întâmplărilor de la TVR:

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web