CODUL SECRET pe care TREBUIE sa-l BAGI în TELEFONUL TAU! Vezi ce se întâmpla

in Articole

Atunci când îţi achiziţionezi un smartphone din categoria Samsung Galaxy, ai o mulţime de semne de întrebare cu privire la dispozitivul în care vei investeşti o anumită sumă de bani.

11825170_648134811955848_3519750994669464267_n

Codurile secrete au fost parte a software-urilor de secole. Recent, a fost descoperit un cod secret pentru smartphone-urile Samsung Galaxy care poate fi folosit pentru a verifica dacă dispozitivul funcţionează corespunzător.

Citeste si: Obiceiurile care te mentin sarac chiar si cu un venit mare

Probabil te întrebi cum poţi să accesezi meniul secret. Potrivit Noobz.ro , trebuie să deschizi telefonul, să mergi la Tastatură şi să baţi codul *#0*# ca şi când ai vrea să îl apelezi. Imediat, meniul secret va apărea, iar acolo vei găsi o serie de butoane care reprezintă specificaţiile pe care le poţi testa.

Citeste si: S-a casatorit cu ea desi nu o vazuse niciodata fara machiaj. A avut un SOC cand s-a trezit dupa noaptea nuntii

Multe dintre opţiunile din meniu nu sunt neapărat interesante. Spre exemplu, Red, Green, Blue şi Black îţi permit să testezi lucruri cum ar fi pixelii blocaţi sau neregulile legate de culoare.

11774705_677403182361650_757170184_n

Citeste si: S-au întâlnit pe stradă în timp ce erau cu amanţii :)) Ce s-a intamplat este de tot rasul

Multe dintre opţiunile din meniu nu sunt neapărat interesante. Spre exemplu, Red, Green, Blue şi Black îţi permit să testezi lucruri cum ar fi pixelii blocaţi sau neregulile legate de culoare.

Dacă apeşi pe Sensor vei ajunge pe un ecran interesant pe care vei găsi date neprelucrate cu privire la telefon. De asemenea, dacă apeşi pe Image Test, îţi va apărea un chihuahua, lucru ce înseamnă că o poză cu câinele cuiva se ascunde în milioane de smartphone-uri Galaxy, indiferent cât de stupid ar părea.

Testul Touch poate fi folositor dacă vrei să verifici acurateţea touchscreen-ului. Dacă atunci când trasezi linii, nu rămâne niciun dreptunghi necompletat cu verde, atunci înseamnă că telefonul nu prezintă probleme la nivelul touchscreen-ului.

11844233_677403169028318_1113067072_n

Poţi încerca şi tu fiecare categorie în parte, ca să verifici dacă telefonul tău are probleme sau nu. Dacă mai alte coduri pe care vrei să le împărtăşeşti cu restul cititorilor, lasă-l la secţiunea de comentarii.

Sursa: noobz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*