Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Comanda singurei superputeri mondiale a fost transmisă lui Vladimir Putin

in Extern

Luni, comanda singurei superputeri mondiale a fost transmisă lui Vladimir Putin, care a acceptat-o fără rezerve, notează New York Post.

New York Post, unul din cele mai vechi ziare americane, a calificat Rusia drept unica superputere mondială. Luni, notează New York Post, Rusia a primit statutul de unică superputere mondială, iar Putin a acceptat fără rezerve.

„Preşedintele Obama( vă mai aduceţi aminte?) a hotărât că idealurile lansate de fondatorii ONU vor fi valabile pentru multă vreme,atunci când puterea şi forţa vor pierde. Putin a făcut de asemenea apel la legile ONU şi a folosit discursul său pentru a anunţa formarea „ unei largi coaliţii internaţionale” pentru a lupta contra S.I în Irak şi în Siria” scrie social-media-romania.eu

new-england-patriots-owner-vladimir-putin-stole-my-super-bowl-ring-and-george-bush-told-me-to-forget-about-it

„Dar cine va conduce această coaliţie? Un reper:Moscova a celebrat totdeauna victoria aliaţilor în al doilea război mondialca o victorie a Rusiei”, menţionează jurnalul.

New York Post estimează că intervenţiile lui Obama nu înseamnă vorbe în vânt, atunci când Putin a întărit discursul său prin FAPTE, acordând un ajutor militar Siriei prin trimiterea unor unităţi aeriene.

Discursul lui Obama a fost ca de obicei plin de promisiuni, dar nu garantează rezultate pozitive.Din contră, deplasarea forţelor armate ruse în Siria şi sprijinul cu armament dat lui Assad sunt fapte concrete pe teren.Toate acestea l-au propulsat pe Putin spre culmi, căci Putin a luat iniţiativa reglării celei mai acute probleme mondiale, notează NYP.

În timpul intervenţiei sale, Obama a primit mai puţine aplauze faţă de discursurile sale precedente, dar el este totdeauna apreciat. În acest timp, toţi cei pe care Obama i-a criticat: Putin, Assad,Xi Junpung şi Hassan Rohanu lipseau din sală şi nu l-au putut auzi. Pentru că toate cuvintele sale, oricât de energice ar fi fost, sunt rareori întărite prin acţiuni concrete.

Putin nu a fost aplaudat. El este interesat mai degrabă să fie temut, decât să placă. Dar cuvintele sale tind să explice actele sale energice. Iată cum Putin a luat Americii statutul de lider.

„Este rău pentru America.căci, mai devreme sau mai târziu, după „frăţia de sânge” şi în condiţii mai rele decât în prezent viitorul nostru preşedinte va fi chemat să ia de la Putin butonul de comandă. Şi acest lucru ar putea fi dificil”, concluzionează NYP.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate