Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Comisia Europeană propune amendarea statelor UE cu o sumă colosală pentru fiecare imigrant refuzat

in Evenimente/Extern/Stiri online

Comisia Europeană a propus un sistem permanent de distribuire a refugiaților în țările Uniunii Europene, fiecare dintre ele sunt obligate să accepte un anumit număr de refugiați, în funcție de densitatea populației și situația financiară. Un stat poate refuza refugiații timp de un an, dar va trebui să achite o amendă numită ”contribuție” de 250.000 de euro pentru fiecare persoană refuzată.

De asemeni, CE mai propune noi reglementări în ceea ce privește accelerarea cererilor de azil. Proiectul va fi supus dezbaterii în Parlamentul European, după care, pentru a intra în vigoare trebuie să fie aprobat de Consiliul Uniunii Europene.

Polonia, Ungaria şi Cehia resping noua propunere a Comisiei Europene, considerând că legea, privind distribuirea imigranților, reprezintă un abuz al autorităților și încalcă drepturile statelor membre UE.
„Este vorba de o formă de şantaj. Este o propunere inacceptabilă şi noneuropeană”, a declarat Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate