Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Concurs de aruncat cu telefonul mobil la Timișoara

in Evenimente/Stiri online

Zeci de timișoreni s-au întrecut într-un concurs inedit, la baza căruia a stat reciclarea telefoanelor mobile vechi. Condiția esențială de participare a fost ca persoana să aducă de acasă două telefoane vechi și să arunce cu ele cât mai departe pe un teren special amenajat. Concursul a fost organizat pe 3 categorii: femei, bărbați și copii sub 12 ani, iar premiile oferite în valoare de 2500 de euro au pus pe treabă muți timișoreni.

Cel mai bun aruncător a fost un tânăr care a reușit să arunce telefonul la 70 de metri distanță. „Reciclăm că e bine și în plus uite ne mai ocupăm o dimineață într-un mediu plăcut.”, a declarat pentru ProTv, câștigătorul.

În speranța că vor primi un telefon nou și modern, toți participanții s-au întrecut cu pasiune. Unii chiar pentru a scăpa de frustrări și ca terapie împotriva stresului de la muncă, după cum declară un tânăr: ”Am venit să îmi vărs frustrările. Lucrez în vânzări, deci am o dorință demult să fac lucrul ăsta, să arunc odată, să văd cât de departe duce.”

Telefoanele aruncate de timișoreni, vor fi reciclate și cu banii obținuți organizatorii ineditului eveniment vor să creeze un program de educație ecologică în școlile din Timișoara.

sursă foto:opiniatimisoarei.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate