Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Condamnata la închisoare cu suspendare pentru chiulul fiului ei

in Evenimente

Într-un colegiu din nordul Frantei, o mamă a fost condamnata la patru luni cu suspendare, deoarece fiul său a fost absent de la scoala pentru un an și jumătate.

alocatii-elevi

Chiar daca stim prea bine ca a chiuli de la scoala este ceva destul de obisnuit, fie pentru ca si noi am facut asta odata, fie pentru ca am primit deja plangeri de la dirigintele copilului nostru, fuga de la scoala poate sa devina o problema serioasa. Ea a inceput sa fie considerata un obstacol cu care se confrunta cadrele didactice si conducerea scolii. E un adevarat fenomen, cu atat mai mult cu cat unii copii care chiulesc sunt gasiti prin baruri sau sunt implicati in infractiuni.

Tânărul Simon a nu sa prezentat la scoala din 2012 și 2013. Mama băiatului a refuzat sa vina la scoala pentru a discuta cu membrii Educației Naționale și nu a fost în măsură să furnizeze certificate medicale pentru fiul său, pentru care ea pretins multe atacuri de astm , se presupune că suferă de bronșită astmatică. Medicii nu au detectat însă boala cronica la băiat . . Mama a spus ca fiul său a fost la zi cu toate tipurile de cursuri prin intermediul notebook-uri informat fiind de camarazii săi. Ea nu a venit la tribunal, pretinzând că a uitat si a avut si un accident rutier. A primit sentinta de 4 luni cu suspendare pentru „decadere legitima din obligațiile legale ceea ce pune în pericol sănătatea, siguranța, morala si educatia minorului.”drepturile părintești i-au fost, de asemenea, retrasăe pentru cel puțin un an, timp in care de minor se vor ocupa institutiile statului.

POATE DACA POLITICIENII NOSTRII SE VOR OCUPA DE PROBLEMA EDUCATIEI , ROMANIA NU AR MAI FI FRUNTASA LA ANALFABETISM.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL, POATE UN SEMN DE INTREBARE SE VA INFIRIPA SI IN MINTEA ALESIOLOR NOSTRI!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate