Conducerea PNL a decis, in sedinta de miercuri, sa le excluda din partid pe Norica Nicolai si Renate Weber.

in Politic

Conducerea PNL a decis, in sedinta de miercuri, sa le excluda din partid pe Norica Nicolai si Renate Weber.norica-nicolai-si-renate-weber-excluse-din-pnl-308256

Cele doua au fost excluse pentru ca au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a trece catre PPE, potrivit B1 TV.

Decizia a fost luata la intalnirea sefilor de filiale din PNL. Excluderea celor doua a fost supusa la vot in sedinta in care se discuta statutul partidului. Hotararea liberalilor urmeaza sa fie confirmata in BPN-ul comun al noului PNL.

“Am luat act de aceasta decizie a colegilor mei din PNL. Consider in continuare ca am procedat corect din punct de vedere politic atunci cand am ramas in ALDE.

In niciun caz nu iau in calcul varianta de a reveni asupra deciziei mele initiale si nu voi face decat sa respect aceasta decizie a PNL”, a declarat Norica Nicolai pentru Stiri pe Surse.

Renate Weber a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca decizia de a fi data afara din PNL era previzibila.

“Nu ma surprinde gestul acesta. Nu e un moment placut. As fi vrut sa am o discutie cu colegii din partid. Eu le-am trimis un singur mesaj si atata tot”, a precizat eurodeputatul.

Fostul lider liberal Crin Antonescu a comentat, miercuri seara, excluderea din partid a Noricai Nicolai si a lui Renate Weber.

“PNL nu are cum sa pastreze, in randurile sale, oameni care fac parte din alt grup politic. Mi se pare ca acum lucrurile au intrat pe fagasul normal”, a declarat Antonescu, intr-o interventie la B1 TV.

In vara anului trecut, pe 4 iunie, PNL a decis sa paraseasca Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European si a trecut la Partidul Popular European (PPE). Hotararea grupului liberal nu a fost pe placul tuturor membrilor, intrucat, la scurt timp, europarlamentarul Norica Nicolai s-a inscris in ALDE.

Aceasta a fost urmata si de eurodeputatul Renate Weber, care a decis in noiembrie 2014 sa paraseasca PPE si sa revina la liberalii din ALDE. Renate Weber si Norica Nicolai au ramas membre ale PNL, cu toate ca numerosi liberali au criticat vehement alegerea pe care au facut-o.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*