Construieste o locuinţă în doar câteva ore. Aceste cărămizi inovatoare sunt deja o realitate!

in Constructii

În zilele noastre există o cerere foarte mare de locuinţe ceea ce face ca ingineria în construcţii să găsească cele mai inovatoare materiale. Privind aceste imagini suntem impresionaţi de cât de uşor se asamblează aceste cărămizi care au forma unor piese de lego.

O companie mexicană produce şi promovează în construcţia de locuinţe nişte cărămizi cu forme diferite faţă de cele standard, dar care se îmbină perfect asigurând o rezistenţă sporită construcţiei pereţilor locuinţelor. Folosind aceste cărămizi, o clădire poate fi construită în numai câteva ore.

„Armados Omega SA.” este o companie ce activează în domeniul materialelor de construcţii care îşi are sediul în oraşul Puebla, la 140 km est de Mexico City. ARMO System constituie un sistem de construcţie inovator, care reduce costurile de construcţie ale tuturor tipurilor de pereţi, acest lucru fiind posibil datorită designului geometric revoluţionar al acestora.

După cum vedem şi în aceste imagini, cărămizile se încastrează perfect una în cealaltă ca într-un joc de lego conferind în acest fel o rezistenţă ridicată pereţilor şi zidurilor. Mai mult de atât, aceste cărămizi au câte două orificii prin care pătrund elementele de armatură metalică şi de asemenea mortarul care le fixează în acest spaţiu. Tot prin aceste orificii sunt introduse şi tuburile de plastic prin care se va instala cablurile electrice.

Cărămizile „ARMO” au dimensiunea de 12x20x40 cm şi pe lângă faptul că timpul pentru construcţia unei locuinţe se reduce considerabil şi costurile de producţie se reduc cu 25%, lucru ce poate fi din start un avantaj serios. Compania mexicană produce şase forme de astfel de cărămizi, fiecare dintre acestea având acele spaţii interioare cilindrice. Folosind aceste cărămizi inovatoare, rezultatul construcţiei poate fi cu adevărat remarcabil. Autor text: LiveBiz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.