Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Controverse la nivel internaţional. A avut plăcuta surpriză să i se returneze portofelul pe care îl pierduse în urmă cu 14 ani.

in Articole

Cazul unui bărbat a stârnit controverse la nivel internaţional, după ce a avut plăcuta surpriză să i se returneze portofelul pe care îl pierduse în urmă cu 14 ani.

Un bărbat din Croaţia a rămas mut de uimire atunci când a găsit în cutiuţa poştală portofelul pe care îl pierduse în urmă cu 14 ani, informează Metro.

Ivica Jerkovic nici nu mai spera ca portofelul să apară vreodată, cu atât mai puţin, să-l recupereze cu tot cu bani în el. În noaptea în care îşi pierduse portofelul, croatul se afla la o petrecere şi avea echivalentul a 1000 de euro în el.

Mare i-a fost supriza atunci când a deschis coletul din cutia poştală şi a constatat că îşi recuperase portofelul, iar în interior, se afla o sumă de două ori mai mare decât cea pe care o pierduse.

Jerkovic este de părere că, cel mai probabil, persoana la care a ajuns portofelul avea nevoie de banii respectivi, la acea dată, şi a preferat să îi returneze suma în clipa în care situaţia financiară i-a permis.

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate