Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Copii care au spus parintilor lucruri pe care nimeni nu ar dori sa le auda

in Galerie

Copii au tendința de a spune si lucruri urate, dar uneori se pare ca pot spune lucruri atat de infricosatoare incat ne da de gandit. Copiii au momentele lor de ciudăţenie, iar asta o ştiu cel mai bine părinţii. De multe ori, ei ne distrează cu lucrurile amuzante pe care le spun, însă, din când în când, ne mai aruncă o „perlă“ care ne lasă fără cuvinte. Însă şi aceste „perle“ au diverse grade de seriozitate. Este foarte măgulitor să auzi cât de mult te iubeşte copilul, asta până când adaugă: te iubeşte atât de mult încât ar vrea să-ţi taie capul şi să-l poată lua mereu cu el.

Pe reţeaua de socializare Reddit, părinţii au fost rugaţi să spună care este cel mai înfricoşător lucru spus vreodată de copiii lor. Şi aşa s-a deschis cutia Pandorei. Ce a urmat pare scos din filmele de groază cu păpuşa Chucky, dar replicile sunt cât se poate de reale.

1. „Fiica mea de 3 ani stătea lângă noul ei frăţior, abia adus acasă. S-a uitat la el câteva momente şi apoi s-a întors către mine şi mi-a spus: «Tati, este un monstru… ar trebui să-l îngropăm»“.

2. „Dormeam foarte adânc, dar am fost trezită de feţişoara fetiţei mele de patru ani. Stătea la câţiva centimetri de faţa mea, se uita în ochii mei şi mi-a şoptit: «Aş vrea să-ţi jupoi toată pielea»“.

3. „Nepoata mea stătea liniştită pe canapea, dar avea o expresie ciudată. Mama ei a întrebat-o la ce se gândeşte, iar ea a răspuns: «Îmi imaginam valuri de sânge care mă acoperă».“

4. „L-am întrebat în glumă pe fiul meu care este cel mai bun mod de a face rost de o prietenă. Copilul de şapte ani a răspuns: «Spune-i să fie prietena mea sau nu o să-şi mai vadă părinţii niciodat㻓.

5. „Îi spuneam copilului meu de doi ani «noapte bună». El mi-a răspuns «Adio, tată». Când i-am spus că nu aşa se spune noapte bună, el a răspuns că ştie, doar că de data asta e «Adio!». Toată noaptea l-am verificat să mă asigur că încă e acolo.“

6.  „Băiatul meu de cinci ani: «Mami, atunci când mori vreau să te pun într-un borcan ca să te păstrez şi să te văd mereu». Moment în care, celălalt băieţel al meu de şase ani răspunde: «Asta e o prostie. Unde o să găseşti tu un borcan atât de mare?»“.

7. „Înainte să mă nasc aici, aveam o soră, nu? Ea şi cealaltă mămica a mea sunt bătrâne acum. Ele au scăpat când a luat foc maşina, dar eu nu!“

8. „«Tati, dormi!», şi apoi mi-a împins capul sub apa din piscină“

9. „Fetiţa mea a avut o perioadă când saluta toate lucrurile din jur: «bună, bună, bună, bună» la orice. Într-o zi, sunetul de la bună s-a transformat în «Mori, mori, mori, mori». Aşa că am întrebat-o ce spune, iar ea s-a întors încet către mine şi mi-a şoptit: «Mooooori…».“ (în limba engleză „bună“ se traduce prin „hi“, cuvânt care sună foarte asemănător cu „die“ – mori, n.r.).

10. „Într-o seară, când îmi scoteam fiica de doi ani jumate din cadă, eu şi soţia mea încercam să-i explicăm cât de important este să fie foarte curată în părţile intime. S-a uitat la noi şi ne-a răspuns pe un ton normal: «Ah, dar nimeni nu mă caută acolo. Au încercat într-o noapte. Au dărâmat uşa şi au încercat, dar eu m-am luptat. Aşa am murit şi acum sunt aici». A spus asta foarte degajat.“

11. „Fiul meu de trei ani este mereu foarte, foarte bine dispus, şi asta este destul de ciudat. Câteodată, atunci când este în braţele mamei sale, spune pe un ton foarte serios: «Mami, promit să nu-ţi rod oasele niciodată. Promit.»“

12. „Copilul unui prieten i-a spus: «Tati, te iubesc atât de mult, încât vreau să-ţi tai capul şi să-l ţin cu mine peste tot, ca să mă uit la faţa ta când vreau»“.

13. „Când şi-a văzut frăţiorul pentru prima dată, fetiţa mea de trei ani m-a întrebat: «Deci n-ar trebui să-l arunc în foc?»“   Tu ce lucruri trăsnite ai auzit din gura copiilor?

Citeste mai mult: adev.ro/mm48sr

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate