migranti2-520x245

Copil de 15 ani, ucis de colegul său sirian, după ce a apărat o fată de agresiunile sexuale ale musulmanului

in Spiritualitate de

Un elev a fost înjunghiat de un coleg sirian într-o școală din Suedia. Crima a avut loc pe 11 ianuarie, la Școala Göinge din Broby, Skåne, transmiteflux24.ro.

suedia-un-copil-de-15-ani-ucis-de-colegul-sau-sirian-dupa-ce-a-aparat-o-fata-de-agresiunile-sexuale-ale-musulmanului-172521
Arminas Pileckas, un băiat, în vârstă de 15 ani, originar din Lituania, a fost ucis în școală de coleg sirian în vârstă de 14 ani.

Arminas a fost ucis pe la spate cu o lovitură de cuțit în inimă, a declarat familia sa. Tatăl băiatului mort a declarat presei lituaniene că fiul său a fost ucis, după ce ar fi apărat o fată de agresiunea sexuală a sirianului.

Tatăl lituanian consideră situația cu refugiații în Suedia „scăpată de sub control „, menționând o tentativă de viol din partea unor migranți muusulmani asupra unei femei lituanienei.

„Suedezii se tem să vorbească despre ceea ce se întâmplă. Noi, lituanienii, vorbim despre aceste lucruri în public. Dar aici, în Suedia, totul este tinut ascuns „, a mai spus tatăl

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web