plangere

Cosmar pentru o femeie din Tulcea terorizata de fostul iubit! INCREDIBIL ce i-au raspuns politistii cand a facut plangere

in Spiritualitate de

Cosmar pentru o femeie din Tulcea care traieste in fiecare zi cu teama ca va fi ucisa in bataie de fotul ei iubit. Cu toate ca a facut plangeri la politie dupa bataile violente primite, agresorul e inca liber.

plangere

Disperata ca barbatul este inca liber si poate sa-i faca rau in orice moment, tanara a postat mesaje pe Facebook in care cere ajutor si critica reactia politistilor dupa ce a facut plangerile.

“Iata cum mi-au respectat dreptul la integritate fizica si psihica Politia Tulcea si Parchetul Tulcea.Din mai 2013 m-am despartit de fostul concubin Scarlat Cristian cu care am convietuit un an.De atunci traiesc un adevarat cosmar. Sunt amenintata cu moartea, hartuita, lovita, mi-a distrus masina de cateva ori.

In anul 2013 am inregistrat Plangeri la Politie sub nr. 2374/P/2013, 5620/P/2013, 3595/P/2013 insotite si de Certificat medico-legal. Nu s-a luat nici o masura. La cererea mea Judecatoria Tulcea prin sentinta nr. 375/14.02.2014 a emis Ordin de Protectie impotriva fostului concubin Scarlat Cristian pe termen de 6 luni. CIteste continuarea aici

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web