Buzau burkini

Costumul de baie de tip burkini a fost creat pentru a le oferi femeilor musulmane libertatea, nu pentru a le-o răpi

in Articole/Diverse de
Creatoarea costumului de baie de tip burkini, care a fost interzis recent în Franța, și-a exprimat nemulțumirea pentru măsura luată de autoritățile franceze și a arătat că aceștia au înțeles greșit rolul costumului de baie purtat de femeile musulmane, care a fost creat  ca un produs care simboliză fericirea și bucuria și pe care l-au transformaintr-un produs al urii. 
Aheda Zanetti, creatoarea acestui costum de baie de tip burkini, fiind crescută în Australia, arată că  pentru ea burqa este doar un cuvânt și nu s-a gândit ca burkini să fie un burqa pentru plajă, ci o combinație între două culturi, cea australiană și cea musulmană. Femeia este întristată de negativitatea francezilor și de faptul că ei au interpretat greșit acest costum care s-a dorit să fie pozitiv și să simbolizeze timp liber, fericire, distincție, fitness și sănătate și că din cauza tensiunilor internaționale și a câtorva criminali care nu reprezinta musulmanii, se iau astfel de măsuri care de fapt îngrădesc libertatea femeilor musulmane.
Costumul de baie musulman arată dorința femeii ca niciun bărbat să nu-i spună cu ce să se îmbrace și  a fost gândit doar ca un articol vestimentar, nu ca un simbol al islamului.

Buzau burkini

loading...
Loading...

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web