COTLETE DE VIŢEL

in Retete de

Ingrediente

8 cotlete de viţel netăiate; 10 boabe ienupăr; 4 linguri ulei; 150 ml vin roşu; 150 ml supă; sare; piper; roşii cherry; rozmarin; măsline verzi

Mod de preparare

Cotletele se ung cu 2 linguri de ulei. Se încinge restul uleiului într-o tigaie şi se rumeneşte carnea. Între timp, se mărunţesc boabele de ienupăr. Se transferă carnea într-o tavă de cuptor, se presară boabele de ienupăr, se toarnă vinul şi supa. Se pun alături măslinele verzi şi roşiile cherry şi se lasă la cuptor 30 de minute. Se scot, se presară sare şi piper, apoi se învelesc cu folie de aluminiu şi se lasă 10 minute aşa înainte de tăiere. Se servesc cu rozmarin proaspăt.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Retete

Close
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web