Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Crezi că toată lumea este bine intenționată? Top 4 zodii care se bucură când fac rău

in Diverse

Crezi că toată lumea este bine intenționată? Că există vânători de pace peste tot? Ei bine, nu! Multe persoane sunt în culmea fericirii atunci când înțeapă pe cineva sau reușesc să indispună băgându-și coada unde nu le fierbe oala. Multe dintre acestea fac rău fiind conștiente de acest lucru.

Top 4 zodii care se bucură când fac rău:

LOCUL 4: BERBEC
Berbecul se poartă ca un dictator. Dacă nu ești de acord cu el, s-ar putea să se răzbune foarte urât pe tine. Îi place să umilească în public pe cineva, mai ales atunci când setea lor de răzbunare depășește raționalul.

LOCUL 3: LEU
Leii au o metodă de a te face să te simți prost foarte tacticoasă. Aceștia folosesc întotdeauna cuvinte potrivite dar știu în ce context să le strecoare pentru a provoca indispunerea celuilalt. Adesea recurg la victimizare și îi culpabilizează pe cei din jur de problemele lor.

LOCUL 2: SCORPION
Personalitatea histrionică a Scorpionului face mult rău celor din jur. Egoismul exacerbat și dorința de a cârcoti mereu îi pot lăsa fără prieteni pe nativii acestui semn zodiacal.

LOCUL 1: GEMENI
Gemenii se folosesc de cei din jur doar atunci când au un interes bine motivat. Își declară iubirea și prietenia față de cei apropiați când se află în dificultate și sădesc speranțe deșarte în sufletele celor care țin cu adevărat la ei. Deși își dau seama, nu renunță la spiritul lor dictatorial și au impresia că totul li se cuvine, inclusiv să îi umilească pe ceilalți în public.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate